| BuburuzăCuProbleme a întrebat:

Inca o intrebare...laughing
s`o luam de la inceput...hee hee

Prietena mea are un iubit, iar acesta [tot timpul cand vine la ea] aduce cu el cate 4-5 baieti [prieteni de`ai lui]. O ia pe prietena mea mai incolo si incep sa se :*:*. Eu raman singura cu cei 4-5 baieti cu care mai vine prietenul ei [trebuie sa recunosc ca ma inteleg foarte bine cu ei, radem toata ziua, mai facem misto`uri unii de altii, etc]. Nu ma deranjeaza faptul ca ma lasa singura cu ei, dar ma deranjeaza ca pe mess [daca ii scriu cate ceva] imi raspunde din an in Pasti`. Aproape tot timpul spune "dnd ma joc" sau "brb" [dar ea este la calculator]. Cu prietenul ei vorbeste non`stop, iar mie de`abia imi raspune. Face 2 face... il mai "neglijeaza" pe el ca sa stea si cu mine, dar totusi...
Inteleg ca se iubesc [cu toate ca se cearta zilnic], dar macar mi-ar putea spune un motiv pentru care se poarta asa cu mine... As intelege`o!

Sfatuuriii [puppy dog eyes]
Funda :*

P. S. Scuze eventualele greseli de ortografie/ punctuatie/ repetitii, dar nu`mi place romana laughing >:"

Răspuns Câştigător
| mady007 a răspuns:

Am fost in situatia asta...am impresia ca prietena tha il considera mai important pe iubitul ei decat pe tine, dar ea nu stie ca de iubit te mai desparti, dar prietena ramane langa ea la bine si la rau...eu zic sa atepti sa vezi ce se intampla dupa ce se desparte de iubitul ei, apoi vei vedea ca tot la tine se intoarce

4 răspunsuri:
| NoNameMe13 a răspuns:

Vorbeste cu ea face 2 face si spune-i ca tu ai vrea sa vorbesti cu ea mai mult si pe mess. Cand mai faci rost de credit/minute mai sun-o cand zice brb si vorbiti si la telefon. Apropie-te mai mult de ea. Fii sincera si impune-ti punctul de vedere in legatura cu vorbitul pe mess. Nu ii spune ca stii ca in timpul ala ea vorbeste cu prietenul ei.

| FataTPUpunctRo a răspuns:

Pai: Poate atunci cand zice"Dnd ma joc" sau "brb" vorbeste cu prietenull ei, si ca sa nu te supere.iti spune astahappy

Intreab`o de ce se comporta asa cu tinehappy Noi nu avem de unde sa stimhappy

| MadaxElena a răspuns:

Nu exista o problema din partea ta pentru comportamentul ei. Are iubit acum.Si fiindca are ii pasa doar de el si de ea.Doar atat vede.Ea iti spune pe mess asta pentru ca vrea sa vorbeasca doar cu el si cu nimeni. Mai asteapta sa treaca o perioada ca o sa ii treaca perioada asta " Barbie".O sa discute cu tine la cea mai grava cearta cu el sau la despartire ca sa aiba pe al cui umar sa planga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Poate ca vorbesc pe mess cu prietena ta.sau ca nu le place sa vorbeasca pe mess.Parerea mea, sper ca ti-am fost de ajutorhappy
MULT NOROC IN CONTINUARE!kiss