Nu e nici prima si nici ultima fata din planeta! eu zic sa te uiti si la alta ca sigur o sa o uiti daca o sa stai cu alta daca nu incearca sa o ierti si sa o luati de la capat dar asta trebuie sa o erti si ea sa se intoaca la tine, iar de farmece nici gand.
Pai eu zic ca nu prea ai cum sa ti-o scoti din gind mai bine vezi daca vrea sa va impacati si daca nu stai linitit gindeste-te ca mai sunt si alte fete pe pamnint si nu ti-au intrat zilele in sac... daca nu vrei sa va impacati de fiecare data cind te gindesti la ea gindste la lucrurile rele pe care ti l-ea facut!nu e capat de tara! noroc!
xoxo
crissu
Eu sunt in aceeasi situatie deci nu stiu cu cat te'as putea ajuta sunt constienta ca nu merita si totusi nu pot sa il uit. orice am incercat(sa fiu cu altcineva, sa nul mai vad nelok, sa stau mereu inconjurata de prieteni) si totul incercand sa mi-l scot din minte dar nu pot asa ca mam resemnat si astept pur si simplu pe cineva care ma va ajuta sa il uit si care sa merite sper de data asta. pana atunci continui sa visez:-|