De regula, daca faci bine, dupa primele trei saptamini trebuie sa se vada o mica schimbare. Asta daca faci bine, adica daca lucrezi cu greutati mici. Ai inceput f bine cu 18 kg la piept, insa cred ca ai cam urcat prea rapid, la 58 in doar o luna si jumatate. Eu am inceput cu bara goala (eram f slab), adica cu 15 kg, si am ajuns la 45 abia dupa 6 luni. Antrenorul de la sala ( care a avut citiva campioni nationali si unul european) spunea ca primele trei luni, pina se obisnuiesc muschii cu lucrul din greu, e indicat sa lucrezi numai cu greutati mici, chiar daca nu prea vezi rezultate (se stie ca pentru masa musculara e nevoie de greutati mari), altfel risti sa ti se "blocheze" muschii, adica sa ajungi sa nu isi mai mareasca fibra, oricit de mult ai trage. Eu am lucrat numai cu greutati mici in primele trei luni, si primele rezultate le-am observat dupa trei saptamini. Iar dupa doi ani, dintr-o "slabatura" de om, am inceput sa arat binisor. Dar asta a insemnat munca, si perseverenta in ceea ce am facut. Eu zic ca e bine sa mai scazi din greutate, daca vrei sa se vada in timp. Ai rabdare primele trei luni, si dupa aceea vei vedea cit de mult poti sa cresti in dimensiuni.
Pai de ce pun eu 58 de kg la piept. Si astea 58 de kg mi se pare prea usor. Vreau sa pun la urmatoarea zi de piept 60 de kg. Unu de la sala mi-a zis ca pana in vara ma joc cu 70. am o forta prea mare la impins, si la triceps cand fac impins pun 55 de kg