Iti inteleg zbuciumul,sentimentele aceastea le traiesc toti cei care iubesc si sunt parasiti,dar aici este un site de intrebari! Care este intrebarea? Ai scris o poveste lunga cu o mie de greseli de ortografie, fara de majuscula la inceputul propozitiei iar cratima (liniuta de unire) este ceva inexistent la tine! Se scrie"mi-e","n-o", te-am...etc! Sunt prea multe! Postarea cred ca va fi stearsa si din cauza ca nu este intrebare si din cauza multitudinii de greseli gramaticale, care inseamna un exemplu prost pentru ceilalti utilizatori!
Din pacate asa se intampla in majoritatea cazurilor. De fapt, cred ca nici o fata nu a reusit sa sara peste aceasta treapta si nici nu cred ca va reusi vreodata cineva. Si eu sunt "victima" unei asemenea povesti si "prizoniera" a sute de intrebari fara raspuns. Inimi frante sunt peste tot, baieti nesimtiti vor fi mereu, dar ce trebuie sa gasim noi este prietenia adevarata. Doar cu ea reusim sa mergem mai departe, sa lipim inima la loc, sa trecem peste alti baieti care sau doar iluzii si sperante false, iar intr'un final, vom gasi acea persoana care, fiind ea insasi, ne va umple sufletul si inima de fericire si mai ales...de DRAGOSTE :*
Opinia mea: Esti o persoana EXTRAORDINAR de agramata, suferi de o inimaginabila prostie, te consideri victima unei povesti de dragoste dintre 2 manelisti. Concluzie : Esti un adevarat izvor, chiar pur, de incultura. Cu creaturi ca tine in viata chiar ma simt jalnic ca trebuie sa calcam pe acelasi pamant. Sfat : Sinucide-te cat mai repede!
Acum recent am patit ceva asemanator, si ma doare ingrozitor. Am plans cand ti-am citit textul, lor nu le pasa de nimeni si nimic , as vrea sa fie in locul nostru macar petnru o zi sa vada cata suferita poate sa aiba in suflet o femeie care pare asa de incoenta si cu zambetul ei te face sa crezi ca a uitat totul dar in sufletul ei este o furtuna si amintiri ce zboara dintr-un colt al sufletului in altul. As vrea sa nu mai sufar pentru cineva caruia nu-i pasa de mine...as vrea sa uit de tot si de el. Orcum eu il voi iubi mereu, cum l-am iubit pe el nu o sa mai iubesc pe nimeni.nu inteleg cand imi zicea ca ma iubeste si ca sunt printesa lui, in gandul lui era alta sau erau doar cuvinte obisnuite spuse fetelor pe care le raneste, nu-mi doresc alceva decat sa-l uit!