Nu prezinti nici macar un indiciu de bisexualitate. Acum! Dar, daca vei continua sa cochetezi cu ideea, nu e exclus sa te sugestionezi ca ai fi cumva bisexuala.
Orientarea sexuală are două componente, una de hard, dată de hormoni și organele sexuale și alta de soft care este socială. La cea de soft, individul face o alegere. Cei devianți, care spun că așa e ei, deci că ar fi ceva genetic, deci natural, și în final normal, se fac că nu au știință și cunoștiință de alegerea lor. Astfel, tu decizi cum vrei să fii, mono sau bi sau tri.
Bisexual poate fi oricine.
Eu mi-am dat seama ca sunt bisexuala de la 12, 13 ani... Deci na.
Buna,
E foarte bine ca iti dai voie sa explorezi partea aceasta din tine. Poti sa ajungi sa iti dai seama ca esti bi, sau nu si este ok in ambele cazuri. Cred ca cel mai important este sa-ti dai seama ca nu este nimic in neregula cu tine. Nu reprezinta un comportament deviant sa simti atractie fata de cineva cu acelasi sex ca si tine. Este pur si simplu un om de care te simti atras si atat. Etichetele de genul acesta sunt extrem de nesanatoase si cu siguranta, asta este si motivul pentru care ai ajuns sa scrii pe TPU si sa ceri validare din exterior. Cel mai important este cum ti se pare tie. Dati voie sa te accepti si sa te iubesti exact asa cum esti! Te imbratisez
Diorrus întreabă: