| alexutza222 a întrebat:

Incep sa ma simt ca o ciudata. E ceva in neregula cu mine daca nu am facebook? Oare am vreo problema daca la 15 ai nu am avut niciodata un iubit, nu m-a sarutat si nu am pus gura pe tigara?

18 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Stai linistita! Ca nu ai Facebook nu-i nici o tragedie. Ca n-ai pus gura pe tigara ai scapat de un posibil cancer. Ca nu te-a sarutat nici un baiat aia se rezolva usor daca vrei. Vezi-ti de invatatura si fa-ti un viitor bun. Asta este important acum. Mai tarziu vine si dragostea cu un om care sa te respecte. Imi permit sa-ti dau un sfat pentru ca sunt un om care se apropie de 60 de ani.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Dragoste si Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Să-ţi răspund şi la întrebare : stai LINIŞTITĂ că NU ai nici o problemă şi NU eşti o ciudată.
Eşti o fată mai cuminte, aşa cum ar TREBUI să fie ORICE fată!

Toate cele bune.

| Oana92 a răspuns:

Nu e nimic in neinregula, esti o fata normala, exact cu trebuie sa fi. Nu iti face probleme de genul asta, o sa ai timp mai incolo de iubiti, saruturi si chiar si de tigari. Bravo tie pentru cum gandesti!

| supradozadenebunie5 a răspuns:

Nu este in neregula ca la 15 ani sa nu ai facebook, nu este o necesitate este doar un mod de a socializa cu alte persoane daca nu vrei sa iti faci fb nu iti face cunosc persoane care nu au si au peste 20 de ani, iar de tigari iti dau un sfat din suflet nu te apuca sa fumez nu pune gura pe tigare pentru ca iti dauneaza sanatatii si sunt niste bani aruncati aiurea bani ca bani dar sanatate este mult mai importanta decat orice, iar de iubitii o sa ai toata viata timp sa iti faci esti in floare varstei

| jessikz0r a răspuns:

Eu sunt de parere ca viata trebuie traita din plin, nu sta nimeni la sfarsit sa zica c-ai gresit cu ceva sau nu, fata mea, fa-le pe toate cat mai ai timp, gusta din viata, bucura-te de fiecare minut petrecut pe pamantu' asta, crede-ma ca altu' nu mai vine! Drogheaza-te, bea, fumeaza, fa toate lucrurile nebunesti care iti vin in cale, nu spune nu! Dar vezi sa fie doar o incercare, toate sa le faci cu cap si doar o singura data, sau bun de mai multe ori rolling on the floor) depindeee! Socializeaza, ai nevoie de facebook, ai nevoie de oameni, de tot, chiar si iubit, si la 15 ani nu-i prea poti spune iubit, dar na e ceva acolo sa fie, sper ca ti-am fost de ajutor si sper sa vezi acum lumea altfel.Vad multe fete ca tine si mi-e mie ciuda pe ele, cine sta la sfarsit sa judece cine ce a facut? Nimeni! Dar ti-am zis, FA CU CAP! :* te pup, succes!:****

| Oana92 a răspuns (pentru jessikz0r):

Toti dependetii de diverse chestii, de la alcool pana la droguri sau jocuri de noroc au spus la inceput ca incearca sa vada cum e...si au ajuns dependenti. Viata poate fi traita la maxim si in alte moduri, mai sanatoase!

| jessikz0r a răspuns (pentru Oana92):

Eu le-am facut pe toate astea si nu sunt dependenta, daca faci totul cu cap, nu ai urmari urate, de asta si mentionasem de mai multe ori sa faci totul cu creier, daca nu lucrezi cu partea aceea, da, devi o depravata a societatii! Trebuie sa-ti impui niste limite si totul este oka.Parerea mea, Oana, sta cineva sa te judece la sfarsit? Vreuna din prietenele tale? O viata ai, nu 20!

| hhhapciuuu a răspuns:

Nu, e bine, inseamna ca esti o fata cuminte, o sa faci si tu prosti, ca viata-i lunga happy

| bObby123 a răspuns:

Nici eu nu am FaceBook. si am 18 ani, laughing nimic rau, scapi de o dependenta pe care multi o au, daca nu majoritatea
Si daca pana la 15 ani nu ai avut nici un iubit nu e nimic grav, o sa ai timp sa stai toata viata alaturi de persoana careia o sa ii dedici viata.
Cu sarutul. sunt altii care au 20 de anii si nu s-au sarutat niciodata
Si nici sa nu pui gura pe tigarawinking

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Eu sunt baiat si am 16 ani si nu sunt un izolat.stau toata ziua afara, am multi prieteni, is glumet etc si nici scoala no neglijez SI NU AM facebook, pentru ca nu-mi place, si nu am fumat niciodata pentru ca nu pot respira cand altcineva fumeaza langa mn.cat despre iubiti, la varsta asta cei mai multi baieti is niste idioti in calduri deci stai linistita, ca nai pierdut nimic pana acumtongue

| DnFn a răspuns:

Nu e nimic ciudat in toate astea happy Din punctul meu de vedere esti o tipa super ok. Si daca altii te fac ciudata sunt doar invidiosi! Tine-o tot asawinking

| RzVq a răspuns:

Fiecare alege ce face cu viata lui fiecare persoana e ciudata in felu lui asa ca nu ai de ce sa te temi

| Anastasya01 a răspuns:

Esti bravo.)

| SoRiNaQo a răspuns:

Draga alexutza, acest principiu cu facebook-ul dauneaza dependenta, intr-adevar e un mijloc de socializare tare bun dar nu-l recomand.

In legatura cu iubitul, nu te vinde la oricare, nu trebuie sa fie o jena ca nu ai avut iubit pana la aceasta varsta, din contra ar trebui sa fi manda ca nu esti ca orice TARFA ( scuzati expresia) care se linge cu toti de la o saptamana la alta.

Tigara= dependenta si drog.
Intr-adevar, anturajul te cam obliga sa te apuci de fumat dar eu am 17 - 18 ani si nu m-a interesat. Nu-ti recomand sa te apuci sa fumezi.

Sper ca te-am ajutat, depinde de caracterul tau, personalitatea dar si mentalitatea. Iti recomand sa iti pui o intrebare cand dai de asemenea probleme : De ce sa fiu ca ei/ele?

Succes!

| teodorteoteo a răspuns:

E alegerea fiecaruia ce face cu viata lui daca tu nu ai simtit asta de ce sa faci ceva ce nu simti

| monyk94 a răspuns:

Ooo oh go on Stai linistita. Eu am fost in aceeasi situatie ca tine. Daca nu ai avut prieten pana acum inseamna ca pentru tine e pregatit ceva specialwinking Eu am avut parte de primul sarut pe la 15 ani jumate, si nici macar nu a fost ceva ca lumea. Acuma, la 18 ani am un prieten de un an jumate pe care il iubesc foarte mult.

| Fluture a răspuns (pentru monyk94):

Cel mai incurajator raspuns. Iti e pregatit ceva special...

| monyk94 a răspuns (pentru Fluture):

Decat sa umbli din floare in floare, ca altele, mai bine stai cuminte in banca ta, ca o sa nimeresti un baiat pe masura.winking