| TeoPT a întrebat:

Încep să pun și eu întrebări de genul ăsta, dar chiar am nevoie de un sfat.
Am aproape 14 ani, îmi place de o fată. Nu sunt un obsedat, să pun întrebări aiurea pe TPU de gen "Vreau formule și replici de cucerit fete repede dau fundiță.". Însă am nevoie de un sfat. Am pus ochii pe ea acum vreo două luni, am fost politicos, manierat și prietenos cu ea. Am vorbit cu ea de vreo câteva ori. Problema este, aș vrea să mă apropii de ea mai mult, să o cunosc și să îi dau ocazia să mă cunoască, pentru a putea vedea în final dacă mi-ar ieși ceva cu ea. Nu prea reușesc, la școală ne spunem doar "salut", fiecare se grăbește în altă parte și nu apuc să discut mai mult cu ea niciodată. Chiar aș vrea să o cunosc mai mult, mi-ați putea spune cum să abordez situația într-un mod mai delicat, să fac în așa fel încât să ne cunoaștem și eventual să ne apropiem unul de altul? De obicei am răbdare în situații de genul ăsta, dar simt că timpul trece repede și eu nu progresez deloc, simt că trece pe lângă mine și e păcat să pierd o șansă de a îi atrage atenția. Nu mai știu ce să fac, nici nu vreau să fiu monoton sau pisălog, să o plictisesc sau să o enervez, în fiecare zi comportându-mă la fel. Ce mi-ați recomanda să fac?

Răspuns Câştigător
| Deni7 a răspuns:

Sa incerci sa vorbesti cu ea pe mess sau la telefon. O poti invita in oras, la o plimbare. Dar depinde si de ea:unele fete prefera plimbarile in oras, altele poate prefera mersul la un club. Dar daca o cunosti bine stii ce ar alege ea, sau daca nu stii atunci poti astepta ca sa o cunosti mai bine.Mai incearca sa vorbesti cu ea la scoala si incearca sa-i atragi atentia cu ceva pozitiv, nu ca altii care se lauda ca nu stiu ce tampenie au facut la scoala sau in alte parti(idioti tongue), doar ca sa atraga atentia.Sunt foarte enervanti si nu dau o impresie buna.
Iti urez mult succes!
Sa nu fii timid pentru ca vei avea foarte mult de pierdut, crede-ma stiu din propria experienta.winking

6 răspunsuri:
| HoneyR a răspuns:

Dupa cele spuse se pare ca tu chiar ti la ea. Este destul de greu sa te apropri de ea daca voi nu prea aveti timp sa vorbiti la scoala dar nu inposibil cel mai bine ar fi sa o astepti odata la clasa si sa o chemi poate ea se va speria dar tu va trebui sa ii explici ca nu esti obsedat doar ca iti place de ea atunci vezi cum va reactiona sa stii ca nu e nimic rau in ati placea de o fata si nimeni nu te omoara daca ii spui iar daca fata aceea te va ignora dupa ce i.ai spus ca o placi inseamna ca ei nu ii place de tine dar daca va zambi gandeste-te ca mai ai o sansa, sau incearca sa o prinzi pe coridor si puteti sta acolo de vorba in aceea pauza si incearca sa fi cat mai prietenos cu ea. Sper ca te.am ajutat asta e parerea mea... funda?:*

| PureMadnesS a răspuns:

Fii tu insuti! Daca e sa fie a ta este! App si eu am aceeasi problema... mie imi zice lumea:lasa ca mai sunt fete in lumea asta o groaza! atat iti spun fii tu insuti!

| Jjøқεr a răspuns:

Incepe cu T si se termina cu u. Tupeu laughing Invit-o in oras la un suc, la un film. Fii curajos! Asta incerc si eu de ceva vreme, dar eu ma tem de refuz. Tu nu trebuie laughing. Vad ca toti baietii suntem intr-o situatie ca asta rolling on the floor

| TeoPT explică (pentru Jjøқεr):

Ce-i așa amuzant? Oricum, uită-te la dată. Au trecut 3 ani și ceva de atunci.

| Jjøқεr a răspuns (pentru TeoPT):

E amuzant pentru ca trebuie sa mai si razi in viata. Si n-am vazut data laughing.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TeoPT):

Cine-i mai bun stalker decat mine?