| glamour a întrebat:

Incepe perioada majoraturilor pentru prietenele mele. Nu stiu ce sa le cumpar. Am un buget de maxim 100 ron pentru fiecare si nu pot sa pun bani cu nimeni pentru ca toate prietenele care mai sunt cuplate si pun bani impreuna cu prietenii. Vreau cat mai multe idei.

5 răspunsuri:
| TeooTeo a răspuns:

Iale o pereche de cercei, o bratara cu numele lor...
fundoi?:*

| ChristianaAa a răspuns:

Un album foto sau rama personalizata pe care sa scrie ceva in gen "imi va fi dor de voi, anii copilariei " sau asa ceva,, asa cum a zis si teuta, o pereche de cercei, bratara, breloc etc. :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu 100 ron nu pati lua mare lucru pentru cineva care face majoratul;(

| MisteriousMan a răspuns:

Salut!
Le poti lua sau chiar tu poti confectiona o felicitare cu poza ta si a ei, sau poza ta si a le lor, si sa scrii despre toate momentele frumoase petrecute impreuna, poti lua ''bratari ale prieteniei'', un buchet cu 18 trandafiri rosii si unul alb, dar e cam scump. Daca vrei sa fie ceva mai stupid si in acelasi timp amuzant cumpara un biberon, si poti pune whisky in el, verishoara mea asa a primit de la cei mai buni prieteni. Mai poti lua o perinutza in forma de inimioara. Cum a spus si teuta poti lua niste bijuterii din argint care nu sunt foarte scumpe. Acum nu mai am idei. Vezi poate alegi ceva de aici.
Succes!

Si pupici :*

| tzutzy_3632 a răspuns:

Eu la majorat am primit foarte multe haine si bijuterii. am mai primit pantofi si farduri. te poti inspira din asta.