| ralucaralu a întrebat:

Incepe peste 2 zile scoala.Va bucurati?(pentru elevi)...

28 răspunsuri:
| iri a răspuns:

Pe naiba ma bucur!
Imi vine sa plang cand ma gandesc ca iar trebuie' sa ma trezesc la 6. Ieri la ora asta m-am culcat... ~x(

| muffin94 a răspuns:

Da si nu. Da pentru ca o sa-mi revad colegii si ma plictiseam groaznic acasa si nu pentru ca o sa am din nou teme, teste etc. laughing

| alisalisa a răspuns:

Nu imi pare deloc bine pentru ca trebuie sa ma scol la 6:30 si mai dam si teste si scriem mult.
De colegi nu mi-e dor pentru ca am avut pregatire la mate intr-o zi si i-am vazut.

| ?..*Addelly*?.! a răspuns:

Nuuuuuu ma bucur dar nah asta e inainte mergemlaughing

| alisalisa a răspuns:

Yeeeee! straight face

| T30D0RA a răspuns:

Nuuuuuuuuuu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dau p'afara de bucurie laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nuuu!straight face Nici nu vreau sa imi amintescstraight face Vai de mine...straight face
Era mai bine in vacanta.
Un singur lucru ma bucuralove struckCa o sa imi revad colegiilove strucklove strucklove struckIn rest... e nasoala treabahee hee

| roox a răspuns:

NUUUUUUUUUU
~x(~x(~x(
Mai am de făcut încă ...hmnnn thinking 6 rezumate şi tema la geometrie
Sepsy ohappy
Dar şi mă bucur...
Reîncepe panarama \m/

| Luori a răspuns:

Sincer, imi cam este dor de scoala[liceu xD]
si de "panarama" p care o facem. laughing
dar in nici un caz de profa de franca laughing i-am facut unele faze ca mii teama acum sa nu o incurc cu ea la medielaughing

Si teroarea mea este sa ma trezesc dimineata devreme...sad
De obicei dorm pana in jurul orelor 11-12hee hee

| Bia:X a răspuns:

E nasol... nu vreau sa inceapa scoalahappy e adevarat ca imi e dor de colegi etc da cand ma gandesc ca vin testele si maririle de note doar se termina sem I si trebuie sa invat mai mult decat in orice perioada din an... imi vine sa plangcrying tu te bucuri ca incepe scoala?smug

| madutza_ubytzik a răspuns:

Eu vreau sa inceapa scoala deoarece o sa ma intalnesc in fiecare pauz cu iubitul si o sa fac "pozne" cu colegii mei dar cand ma candesc la teme, lucrari, teze, referate., etc ma apuca groaza!

| viatadecacatt a răspuns:

Daa numai pot de bucurie!straight face

Răspuns utilizator avertizat
| Aerosmith a răspuns:

Nu. Ca nu am invatat la germana si nu am facut niste proiecte.

| Aries90 a răspuns:

Ma bucur pentru ca am mai multe de facut, mai stau cu colegii etc... Dar cand ma gandesc ca urmeaza testele, ascultarile si mormanele de teme pentru incheierea mediilor, ma ia cu greatsa yawn

| Victoria a răspuns:

Nu. Pentru ca imi e greu sa ma trezesc la 7 dimineata si pentru ca in vacanta ma bucur de mult mai multa libertate ca in timpul scolii.

| broscutsaaa a răspuns:

Nu sad...
Ca si cei de mai sus, imi este dor de colegi si de panarama care se face la ore laughing... dar o sa ne asculte mai mult acum, deoarece se incheie semestrul. sigh
Nici nu vreau sa ma gandesc ce stres o sa fie. sad
Mai ales ca eu ma culc pe la ora 4, uneori si 5...
Ma trezesc pe la 12, 13... si eu de obicei la scoala intru la 12:15.
Deci. NU! laughing

| JustMe a răspuns:

Uraaa! Incepe scoala! Hip hip ura!straight face
Si acum fara ironii, logic ca nu ma bucur! Iara o sa ma trezesc la 6:30, teste, teme, profi cretinisad
MS CA MI-AI AMINTIT!laughing

| Pho3nix a răspuns:

Daaaa...sunt foarteee fericit.

Cand ma gandesc ca ma trezesc la 7 oh go on.
Dupa vacanta asta o sa fie mahmureala la ore.
Deja o aud pe profa de romana ''ce ati citit in vacanta asta?''. O sa-i zic ca am citit bancurile cu Bula si ravasele de la placinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare...normal ca nu ne bucuram sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-a fost deloc rau in ultimele 3 saptamani asa ca nuwinking

| biancapoli_5287 a răspuns:

Nu, nu, da.NU,NU pentru ca am de scris si ma trezesc devreme! Si DA pentru ca ma revad cu colegii!

| Ingerash Tsacanit a răspuns:

Nu si Da.hee hee
Nu pentru ca o sa am teme.
Da pentru ca o sa-mi vad din nou colegii. ( tin enorm la majoritatea si mi-e dor de ei )

| Ioana :x a răspuns:

Categoric NU!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ma gandesc imi vine sa vomit pe profa de franca adica fosta profa de franca

| milliondollarslover a răspuns:

Intr-un fel da. Da, pentru ca ma intalnesc cu colegii(multi dintre ei au fost plecati din oras in vacanta). Si NU pentru ca... stiti voi.

Întrebări similare