| mjforeverforever a întrebat:

Incepusem sa vorbesc cu o fata si pe mess si la telefon si mai mergeam cu ea si la scoala, pana intr-o zi cand i-am spus ca o plac pe mess. atunci tocmai iesise si n-a vazut, a vazut ziua urmatoare, dar o luna n-am mai vazut-o, probabil pentru ca aveam o perioada mai grea la scoala. acum o saptamana a inceput din nou sa intre p mess si vorbim ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ca doi amici. nu stiu ce sa fac acum... crying

4 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Hm, poate ca atunci nu ia aparut nimic, de multe ori nu apare ce scriem eu am patit-o si de aceea actioneaza iar, acum trimite-i o melodie speciala, vezi ce muzica asculta si spune-i ca e o dedicatie speciala si care sa ii spuna ca o placi mult si ca ai fi onorat daca ar iesi cu tine sa vb, sa va cunoasteti mai bine! Multa bafta!

| mjforeverforever explică (pentru superdorex):

Ia aparut! de chestia asta sunt sigur. am si sunat-o cu o seara inainte si am intrebat-o daca a vazut ce i-am scris si i-am spus ca nu vroiam sa-i spun asa...si mi-a spus ca tocmai iesise si na vazut...dar ziua urmatoare a vazut k altfel ma intreba.

| Alexalice10 a răspuns:

Pai poate nu a văzut când iai spui ca o placi, asa ca poate ar trebui sa ii mai spui o data... poate si ei ii place de tine.sau dacă nu, măcar sa ramaneti prieteni

| mjforeverforever explică (pentru Alexalice10):

A doua zi cand a intrat, a stat foarte putin. a vazut ce-i scrisesem si a iesit. sunt sigur ca a vazut. i-am spus ca sper ca intelege si ca sper ca asta nu va afecta relatia de prietenie...