Eu sunt asa.Intotdeauna privesc partea rea a lucrurilor... Poate pentru a nu ne avanta intr-o anumita situatie si sa nu fie tocmai hotararea corecta...Privim partea negativa, o analizam, vedem daca putem trece peste iar apoi privim partea pozitiva, partea frumoasa. Stiu ca poate ti-ai dorii sa nu gandesti asa dar acesta este felul nostru. In speranta ca ti-am putut fi de folos:*
Daca tot timpul iti imaginezi intai partea rea a lucrurilor e bine, nu o sa fii niciodata dezamagita
Si eu sunt putin pesimista, dar cred ca trebuie' sa ai incredere in tine...Stii de ce ne gandim mereu la partea proasta? Pentru ca ne este teama sa ne visam la cum ar fi daca s-a intampla cum vrem noi (at am fi optimisti)...Ne este teama sa visam si dupa aceea sa ne deziluzionam...Asa ca eu cred ca nu este asa de rau sa fii pesimist...Pe mine una, m-a ajutat! Succes!
Stai linistita, nu esti singura.Si eu sunt la fel.Problema este ca nu ai incredere in tine.Trebuie sa fii mai curajoasa si sa ai vointa. Spune mereu in mintea ta: o sa fie bine, o sa fie bine.Asa am facut si eu, si m-am mai schimbat desi uneori, recunosc, pun raul in fata.Nu lasa raul sa te denomine! Curaj! Stii ca poti! Nu uita: O SA FIE BINE!
Succes.:*
Poofy, nu esti unica care gandeste negativ insa cred ca esti unica pentru ca recunosti ca ai o probleme(pentru ca este o problema sau poate deveni)...isa eu ti-as sugera sa ai mai multa incredere in tine si sa incerci lucruri noi care sa te faca sa devii mai optimista...bafta