Iti insir din propriile-mi caracteristici:
incapatanati, uneori materialisti- dar in sensul bun, cu inclinatii artistice, cateodata lenesi, altruisti, meticulosi, tipicari, perfectionisti. Nu le place sa lasa lucrurile odata incepute neterminate. Nu le plac schimbarile. De obicei prima impresie facuta despre o anume persoana sau loc ramane neschimbata, desi nu iremediabil. In general sunt hotarati, pozitivisti, optimisti. Nu le place sa fie criticati, mai ales privind aspectul lor sau lucruri pe care le fac, deci daca vrei buna intelegere nu pune la indoiala aptitudinile lor de a se descurca cu o anume sarcina sau, stiu eu, cu felul lor de a asorta culorile unui outfit. Le place sa aiba draptate. Sunt mari gurmanzi si pofticiosi. Deloc influentabili, deloc invidiosi. Iubesc cu toata fiinta, uneori gelosi.
Scuze ca le-am descris asa, dar asa mi le aminteam. Eram in plin proces de auto-descriere
Tot ce iti trebuie e aici :
http://www.acvaria.com/astro-zodia_taur.php?p=astrologie
Este foarte energic are o latura masculina nu se lasa pana nu face lucrul necesar este o fire energica prietenoasa... sper ca te-am ajutat
Mara esti exact ca mine
Scopu intrebarii era sa vad daca exista asemanari intre tauri Chiar exista! Si eu sunt taur...si exact la fel ma pot descrie si eu.
anonim_4396 întreabă: