Pfff, amandoua sunt uneori penibile, dar totusi lady gaga e parca mai penibila decat inna.Deci daca ar fi sa aleg intre cele 2 ar alege inna.:*:*
Inna. E mult mai frumoasa, dar Lady Gaga are melodii mult mai misto, dar e tare ciudata.
Lady agag imi place stilul ei nebunatic dar urasc carnea deci trageti voi cconcluzia
]
Lady Gaga pentru ca:
Lady Gaga are voce
Iese in evidenta
Imi plac melodiile ei
Uneori ma amuza
Iar Inna
Nu mi se pare ca are cine stie ce voce
A aparut vedeta asa.
Mi se par banale video-urile ei
And whatever, asta e parerea mea
Lady gaga
1. canta live la concerte
2. coregrafia lui gaga nu se rezuma la maini ridicate si sarituri.
3. cantecele si videoclipurile innei nu au nici un sens/viitor dar suna asa de "epic"(de fapt asa suna toata muzica romaneasca house-dance-pop)si "epic win" nu e.
4.inna e genul de fata "barbie"(sau plastic) in timp ce gaga e unica prin ceea ce face.
Categoric Lady Gaga! :X:X Uitati-va si voi un pic! E cea mai buna cantareata la aceasta ora! E cunoscuta pana si de bunicamea Toata lumea o cunoaste! Are o voce EXTRAORDINARA! Si haideti sa recunoastem, in unele poze/videoclipuri e chiar frumoasa... fata de Inna care. ce a facut? in afara faptului de "sun is up, sun is down bla bla bla " Faceti voi o comparatie intre Paparazzi si Sun is up. Eu imi dau seama care e mai buna si dupa numele melodiilor Lady Gaga iese in evidenta si prin outfiturile ei excentrice, cu care ne uimeste de fiecare data. Pe unii intr-un mod placut pe altii intr-un mod mai putin placut dar oricum face pe toata lumea sa zica "woow" atunci cand le vede. E foarte creativa si in concertele ei off... iar toate zvonurile cum ca este barbat/hermafrodit etc s-o lasam balta sunt banali! ee asta e daca nu au despre ce scrie.mai inventeaza si saracii oameni. GAGA o ia pe urmele lui Michael Jackson :X. Bineinteles nu cred ca va ajunge chiar la nivelul lui MJ dar oricum.pana acum, ei sunt the best! Deci in concluzie, aleg GaGa! :X:X:X