Parerea mea e ca fiecare face muzica care ii place si asculta muzica care ii place fiecare minte si inima intelege muzica doar pentru el si poate ca multi asculta Inna si Alexandra Stan deoarece inteleg mai bine ce exprima ele ca doar si ele au versuri doar ca in engleza si de asta ti se pare tie aiurea si in plus o melodie nu are nevoie doar de un vers are nevoie de stil, gust, ritm in asa fel incat sa dea bine la ureche...
Ba da asa e...Ai mare dreptate, sunt de acord cu tine... Oamenii astia muncesc zi de zi sa isi faca versurile (care sunt geniale) iar una ca Inna careia ii face altii melodiile si muzica are mult mai mult succes. Stau si ii ascult uneori si mi se pare genial ce fac ei. Zi de zi versuri si nici macar nu sunt apreciati iar fetele astea care ''Fly like a woman'' au zeci de concerte pe saptamana.
Sunt complet de acord cu tine, dar ce putem face noi?
In loc sa asculti pe praful de arssura mai bine asculti un DeLiric1, un ctc, un doc sau pentru a asculta solo asculta battleuri cu aforic. j. sau asculta deceneu si altii. nane e o rusine pentru muzica adevarata. mai rafineaza gusturile. oricum esti pe drumul cel bun. have fun
Gusturile muzicale sunt diferite de la o persoana la alta! da, arssura e '' un gigant ''...dar pe langa el mai sunt multi altii care exprima prin versuri viata reala si transmit mesaje! Cat despre Inna...e ok! are si melodii frumoase, care dau bine,, ca si Alexandra!
@PinkTerror stiu, am ascultat si daca nu i-am enumerat nu inseaamna caa nu sunt buni
mie mi se pare ca face bine ce face nane
nu sunt eu '' experta'' in hip-hop-ul romanesc.
mersi de raspuns :*
@Laura stiu
nu puteam sa enumar toti cantaretii buni aici.
am vrut sa-i scot in evidenta pe cei care nu prea sunt bagati in seama si nimeni nu asculta muzica lor.(cand spun nimeni ma refer la majoritatea romanilor)
da' mi se pare aiurea sa ascultam ''Fly like a woman" si sa uitam de acestia care chiar reusesc sa spuna un mesaj prin versurile lor.'
peace
@veveteo mersi de raspuns
stii. da bine la ureche dar daca traducem ce spun ele in engleza ne doare capu'
romanii sunt atrasi de melodia aia care suna asa la toate piesele innei doar ca sunt schimbate versurile la fel de nereusite. si ca sunt in engleza
ma rog, cum sa se reaseasca un om in ''Fly like a woman''? Sa zbor ca o femeie?
ma rog.
take care
@mirela18 asa e! momentan nu putem face nimic. dar in curand vom vorbi si noi, nu numai prostia!
sa asteptam '
Nu-mi place nici Hip-Hop-ul (NAne) dar nici Inna Doamne Fereste!
ascult Shakira,Enrique Iglesias,Vunk, Voltaj, Lady Gaga