| Te besk a întrebat:

Instructii! Cum pot afla parola unei persoane de la Yahoo Messenger? Va rog Instructii! Multumesc

Va pup.Cine raspunde serioas si repede, cu sinceritate v-a primi fundita! Succes

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Pfffstraight face. Si eu care vroiam sa iti dau instructiunirolling eyes.

| Ea12345 a răspuns:

Nu se poate...SI te rog sa lasi faza cu fundita, la fiecare intrebare ai pus si la cate ai acordat?

| CosteaVlad a răspuns:

Cu cea mai mare sinceritate si seriozitate posibila iti raspund: NU exista program de spart parole de yahoo messenger. Conturile de YM sunt criptate pe 1024 biti din cate stiu, adica dublu decat bazele de date ale bancilor si ale politiei.winking
Toate programele pe care le vei gasi pe net dupa textul "program de spart parole de YM" cu siguranta sunt virusi sau programe care-ti memoreaza tie parola de la mess si o pot trimite unor hackeri.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca cel mai simplu e sa intrebi pe, persoana respectiva care e parola lui la mess happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal cum pot afla o parola de mes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai creezi un virus pe care il pui pe net sau il pui pe un CD si il dai la omu`la care vrei sai afli parola de la mess`, apoi primesti un mail cu datele respective si gata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei parola la un id de yahoo? contacteazama cu incredere si nu vei regreta forgetpass68@yaho o.com, totul cu demonstratie!