| Ruxyana a întrebat:

Intotdeauna stau si ma gandesc daca m-ar putea insela la fel ca si celalalt...
avand in vedere ca este prieten cu el...si ca inainte avea obiceiul sa fie cu 3 deodatahee hee...am fost cu un baiat care... nha a mai fost cu una...
incercand sa trec peste faza asta ...ma intrebeat aseara un baiat daca vreau sa fiu cu el...eu nu i-am spus ca vreau...
i-am spun ca intru fel as vrea si in altfel nu... el m-a intrebat daca il plac...si i-am spun ca da... iar el a spus "asta este tot ce vroiam sa stiu".si ne-am sarutat... poate chiar tine la mine...nu vreau sa sae intample iar la fel...sa fiu "tradata"...stiu ca nu totii baietii sunt la fel... dar nu stiu daca pot avea incredere...
cum am sa pot trece peste faza asta?:S...
va multumesc mult pentru sfaturi:*:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Experiențele trecute în mod normal te maturizează, te face mai vigilentă în alegerea prietenului.
Învață să știi ce vrei, nu să stai în dubii!
Pa, pa.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand, nu te lasi sarutata din prima seara de relatie. Fiindca nu exista intimitate, sentimente. Trebuie intai sa va cunosteti, luati-o incet, plimbati-va mult, discutai despre toate, faceti schimb de carti care v-au marcat existenta, mergeti la teatru, la opera, la un film. Daca reusitit sa treceti printr-o luna de relatie si se formeaza cat de cat o relatie, atunci va puteti gandi la sarutari.
Fiindca altfel, barbatul nu se va implica sentimental in relatie. Va considera ca fata are un comportament usuratic ca toate celelalte si nu va simti nici o mustrare in a-i fi infidel. Practic relatia, intimitatea, respectul nu exista daca ardeti etapele in care acestea se construiesc.

| monyk a răspuns:

Buna, pai gandeste-te ca nu toata lumea e la fel, cunoaste-l mai bine, vei vedea pe parcurs cum e, acum ca ai trecut prin asta, ai invatat ceva... da-i o sansa baiatului, poate ca el te va face fericita, bafta.

nony
| nony a răspuns:

¨i-am spun ca intru fel as vrea si in altfel nu¨.adicá? Unde e nehotárarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai sa poti verifica niciodata nici acum si nici mai tarziu, daca un barbat te inseala sau nu, simte-te tu bine, nu iubi de la inceput niciodata, avanseaza sentimente numai daca le primesti, bucura-te si de altceva nu numai de prietenia unui barbat, fa-ti mai multi prieteni, pentru ca atunci cand unul va trisa sa nu mai patesti ce ai patit.