| ioio232 a întrebat:

Intr-o bataie de strada e mai bine sa iti folosesti adrenalina sau nu?
am participat la cateva si la fiecare adrenalina a pompat in mine.
nici o indoiala ca am forta si viteza mai mare dar nu prea pot face ce vreau eu
nu ma pot concentra, nu pot folosi stilul de lupta invatat, pur si simplu totul vine din instinct
dar am deschideri ciudate, si spun ciudate pentru ca de obicei nu le am
Cum as putea sa combin forta si viteza cu concentrarea?
deci adrenalina + concentrare
nu pot accesa adrenalina cand vreau eu deci nu am cum sa incerc sa ma concentrez

stie cineva cum pot sa accesez adrenalina voluntar?

6 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Fac Jiu Jitsu de aproape 3 ani si sincer nu prea am avut parte de batai de strada. dar cred ca ar trebui sa ai mintea libera, adrenalina asta sau furia nu cred ca asta chiar atat de buna, pentru devii vulnerabil, si actionezi fara sa gandesti.

| just4you_4950 a răspuns:

Adrenalina nu prea poti sa o activezi voluntar...da in batai de strada imediat apare.Un sfat daca se folosesc cutite sau orice altceva in afar de pumni sau picioare pleaca de acol

| ioio232 explică:

Nu,sunt bun la bataie
nu imi iau bataie
de fapt nu am pierdut niciodata dar vreau sa lupt concentrat bazandu-ma mai putin pe adrenalina

| Astaroth a răspuns:

Si saracu de tine ai luat bataie de fiecare data

| Alex_9794 a răspuns:

Sunt de acord cu "nesuferit". happy

| robitzu1515 a răspuns:

Eu fac box de 1 an si 4 luni cand sunt in ring am si eu parte de accea adrenalina si chair imi place si de multe ori cand simtadrenalina venindnu mai tin cont degarda si de nimic si ma napustesc asupra adversarului fara sa ma opresc.Ma cam fura valul insa in ultimul turneu am dat deun adevrsar relatin mare.si cand m-am napustitasupra lui mi-a dat o bucata din fundu curtiiam stat 5 minute jos rolling on the floordeci apucate de box daca esti interesat delupte de strada tonguetonguetongue