In cazul in care iti e net superior nici nu mai conteaza unde dai... ti-o iei sigur.
Daca intrebi aici asa ceva... esti victima sigura.
Daca stati fata in fata, in piept.
Ii iei respiratia si nici nu poate vedea sau anticipa ca urmeaza sa lovesti, dupa ce il lovesti in piept, da-i numai in fata.
Nu-l omor?
Atunci cand esti agresat nu mai trebuie sa iti pui astfel de probleme. Preferi sa ai dosar penal sau sa fii mort? Nu cred ca ai tu atata forta incat sa l omori.
Ai o varietate de optiuni, corpul uman e destul de fragil, ai sanse sa l dovedesti daca lovesti brutal si fara pic de ezitare. Avem celebra lovitura in barbie care executata corect il poate trimite imediat la somn, desi e destul de riscanta deoarece majoritatea au reflexul de a intra in garda si poti sa o comiti daca nu il iei total prin surprindere. Poti opta pentru body shoturi care sunt foarte eficiente daca sunt executate corect. Exemple: solar plexus/celiac plexus, cand lovesti aceasta retea de nervi care este situata in partea de sus a abdomenului, in spatele pancreasului se declanseaza un impuls nervos care este trimis organelor din apropiere in special diafragmei care paralizeaza temporar si atunci se peoduce acea senzatie de neputinta respiratorie (te lasa fara gaz in termeni de strada). Ar mai fi ficatul, asta te pune la pamant daca e lovit, oricat de mare ar fi victima, corpul are o reactie de aparare in care te forteaza sa cazi daca esti lovit brutal in ficat. Am fost patit, si e o experienta pe care nu le o doresc nici dusmanilor, am crezut ca mor, nu alta
11777 întreabă:
mary716263 întreabă: