E ok, sa nu ajungi la 30 si sa iti placa alea de 15, acolo o sa fie o problema,.
Când tu vei abia 18 și vei fi un bărbat a în toată regula înțelegeți ce-ți spun da? Bun. Acea copilă abia va împlini 16 zece ani corect? Foarte corect. Tu ce fel de plăceril mai exactă ai cu minore de 16 ani mai mici ca foarte Adevărat cu spui și tu ce treabă ai cu minore copile de 15 ani? Ce fel de pâlceri sănt astea poți să explic așa de ce te atrage fetele mici cum tot tu spui foarte clar asta
Si dupa tine care crezi ca trebuie sa fie varsta minimă?
Fata să aibă 18 ani. Doar așa să aibă o relație cu tine fiindcă ce faci tu nu-i bine și ești foarte bine conștient de asta. Ea este o copilă naiva și inocentă iar ce vrei tu este mai mult decât evident având în vedere ca încă nu mi-ai răspuns la o singură întrebare încă.
Dacă ai atracție la copile ma mici și vrei să întreți o relație cu o fată minoră trebuie să înțelegi că nu este bine deloc ce faci și ce-ți dorești de la niște copile minore dacă ai fantezi și fetișuri cu fete de întâlțime mică și te face pe tine săte simți mai "mascul" sau "dominant" într-o relație cu o fată de înălțime mică este treaba ta da nu te atinge de minore fiindcă ele sănt niște copile inocente naive ce nu asta le trebuiește lor la o vârstă atâta de fragilă.
Sănt destule fete de 18 ani cu înălțime mică sigur îți găsești fete care adora băieți ca tine înalți și dominanți și tu te poți completa cu ele foarte bine fără sate mai legi de niște copile.
Nu este greșit ce-ți dorești da nu este bine cu minore cu niște copii fiindcă tu vei îndeplini 18 ani bărbat în toată firea ea având abia 16 zece ani îndeplini și nu-i bine pentru ea și nici sănătos pentru o copilă să întrețină o relație cu un major fiindcă tu fiind băiat într-o relație cu o fată pe care îți place de ea nu cred ca ai săte joci cu ea Roblox sau Pokemon GO corect? Dece ai sa vrei s-o pipăi s-o săruți s-o atingi nu spun ca nu este normal nu am nimic cu tine tinere dar nu este în regula cu minore cu niște copile sănt destule fete majore care caută băieți amici prieteni ca tine du-te cu ele și cupleazăte dacă simți nevoia să ai o relație cu o fată de statură sau înălțime mică.
Vrei sa ai prietenie cu fetele minore și mai mici ca tine sau o relație ce implică săruturi evident.și atingeri corporale evident...
Frumusik1234 întreabă:
alexandrabudeanu întreabă: