| aℓℓ3XAnDry a întrebat:

Intr-o ora o sa merg la interviu la un loc de muncalove struck am parca emotiitonguehee hee Cum sa scap de ele? Are ceva daca merg in bluza de trenning si blugi? si in adidasi? nu ma pot imbraca mai elegant deoarece este un frig afara de mori:laughinglaughing

Răspuns Câştigător
| robertpaul a răspuns:

Hmmm,la un interviu nu poti sa mergi cum iti place tie.prima impresie conteaza, asa ca fii cat mai atent cu imbracamintea.Si cedaca e frig? nu poti sa te imbraci cu ceva gros si apoi sa-l dai jos, la interviu? simplu, dar noi facem lucrurile imposibile))))

3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Exclus! Nici vorba de trening. Nu-mi dau seama daca esti fata sau baiat, ca sa stiu ce sfat sa dau! Trebuie sa te imbraci cat mai sobru si elegant. Fara sclipiciuri, daca esti fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cind te duci la interviu prima impresie o face decenta. Apoi daca ei sunt civilizati te pun in tema cu ce face firma, apoi discutati liber. Daca sunt primitivi se uita la tine ca vitelul la poarta vopsita.In acest caz discutia se leaga greu.Nu trebuie sa disperi vei intilni o droaie de... care nu stiu ce vor de la un angajat.

| aℓℓ3XAnDry explică:

Gata am scapat de tottongue am fost primitatonguehappy