| Psihoyounger a întrebat:

Intr-o relatie, care este momentul in care te simti intr-adevar implinit/a?

Răspuns Câştigător
| VladRO a răspuns:

Momentul in care te simti intre-adevar implinit e momentul cand persoana respectiva accepta sa fie iubitu-l/iubita ta happy

11 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

In relatie nu te poti simti implinit..doar daca se ajunge la casatorie.
Copilul reprezinta apogeul.Restul e respect si iubire.

kratos
| kratos a răspuns:

Cand ai o familie... Cand iti naste nevasta...

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Asa cum zice si PauLa, cand crezi ca ti-ai gasit perechea. Cand stii ca nu ai mai vrea pe altcineva si ai incredere sa impartasesti dragostea sincera cu acea persoana, evident, asta implica reciprocitate. Astea sunt si relatiile dupa care suferi cel mai mult daca se termina si iti schimba drastic viata sau felul de a gandi.
Uite aici un articol de pe un site care mi s-a parut excelent privind pshilogia cuplurilor: http://www.divorcebusting.com/a_marriage_map.htm

| marsy a răspuns:

Eu cred ca atunci cind te simti fericita, poti avea incredere, te simti iubita, protejata, stii cu siguranta ca acea persoana te face sa simti toate aceste lucruri, e minunat, cred ca asta inseamna implinire! love struck

| alexdop21 a răspuns:

Pana acum nu am avut nici o relatie care sa dureze mai mult de 1 an, cred, nici nu mai stiu, dar oricum cred ca cel mai frumos ar fi cand mi-as intemeia o familie, as avea un copil, si l-as creste impreuna cu sotia mea!

| PauLa.M a răspuns:

Cred ca in momentul in care realizezi (si chiar asa e) ca ai gasit partenerul/a cu care iti vei petrece restul vietii...alcatuind o familie fericita cu copii si plina de dragoste!

| Georgiana2905 a răspuns:

Atunci cand relatia ajunge atat de departe incat incepe o cerere in casatorie, atunci cand simti ca esti atat de iubit incat iti doresti sa ii oferi tot, sa te oferi trup si suflet ...atunci cand ai o cariera buna, un sot care te respecta iar cand afli ca o paharul se va umple cu vestea venirii unui copil... perfect!

| mikella a răspuns:

Atunci cand ai copii si esti la casa ta

| adika a răspuns:

In momentul in care il simti mereu langa tine. Sunteti deschisi unul cu celalalt, sunteti independenti, dar cel mai bine va simtiti impreuna. Atunci cand il imbratisezi si te simti "acasa", chiar daca stati in chirie..sau...in camin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista asa ceva? daca da, dureaza o secunda, toata viata este ploaie vant cutremure si lipsa de oxigen.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand impreuna cei doi devin parinti, e sublim.

Întrebări similare