Nu prea.Conteaza sa va intelegeti.
In general fetele se uita dupa baieti cu 3-4 ani mai mari decat ele pentru ca sunt mai maturi.Deobicei baietii de varsta noastra sunt cam...copilarosi?
In mod normal nu, dar daca tu ai 14 ani si baiatul 17 ani se poate ca baiatul sa urmareasca altceva.
Depinde in primul rand de varsta pe care o aveti. Daca amandoi sunteti majori diferenta aceasta de varsta e perfecta, dar daca sunteti mai mici nu e tocmai indicat sa aveti o relatie.
Intr-o relatie nu conteaza varsta conteaza intelegere, sinceritatea pe care se bazeaza relatia. Iubirea invinge orice obstacol! Daca va iubiti nu conteaza varsta.
Si din motivul asta nu am avut eu un prieten de 14 ani )).
Eu am stat cu un tip de 14 ani doar doua ore si parca eram dadaca alerga ca un tampit pe plaja si pe langa cazinou si se tot ascundea ... da si eu intrebam lumea : "Nu ati vazut un copil de 5 ani care arata de 14? ".
Normal ca nu! Pai tatal meu este, mai mare decat mama cu 14 ani si se inteleg perfect si sunt impreuna de 15 ani decii' nu conteaza.
Buna,
Atata timp cat voi va intelegeti, va respectati si va iubiti nu vonteaza varsta partenerilor.
Dragostea nu are varsta.
Cu bine,
Nu! conteaza sa va intelegeti voi si sa va iubiti, intre mine si prietenul meu sunt 5 ani si nu conteaza asta.
:X nuuu, atata timp cat va iubiti si va respectati e chiar indicat dupa parerea mea sa fie mai mare baiatul...altfel s-ar putea sa ai impresia ca il dadacesti iubiti-va mult
Eu cred ca nu atata timp cat voi 2 va iubiti, iar el nu vrea altceva de la tine decat iubire, daca ma intelegi.
anonim_4396 întreabă: