Doar n-o sa ramai virgina toata viata.dar toate la timpul lor, macar te daruiesti unui barbat care merita si prima data sa fie speciala pentru tine. si sa iti doresti asta, din cate vad esti cu capul pe umeri, nu multe fete de varsta ta gandesc asa.
Oricine merită o șansă. Nimeni nu merită o a 2-a. Deci da, dă-i o șansă băiatului, poate vei ajunge să-ți placă.
Faza e ca e super atras de sex, eu una nu vreau sa-mi incep viata sexuala. Am dezavantaje cu asta. el insista, si e increzator pe el.but
Ți-aș spune să îi explici asta din prima clipă dar mi-e să nu zică pe față că face cum vrei și pe la spate să facă tot cum vrea el, dar cu alta. Știi unde bat.
I-am explicat. Dar se crede super increzator in,, talentele'' lui incat imi spune ca ma va convinge usor. Pacat ca am mai multi neuroni decat numarul fetelor cu care si-a traso.
Dacă îi ai știi la fel de bine ca mine că nu se va întâmpla.
Depinde si de diferenta de virsta. De ex. daca tu ai 14 si el 18 e cam periculos, dar merita sa incerci.
Incercarea vina n-are
Eu am 14 iar el 16. Sincer, e atras foarte tare de sex iar eu nu vreau sa-m incep viata sexuala de acum, + ca nu e o relatie foarte de mult timp sa-i spun serioasa...
Bine ca iti dai seama de lucrurile astea. SFAT:e prea devreme sa.ti incepi viata sexuala, ai timp si poate o sa gasesti un baiat deosebit la momentul potrivit.
Sunt constienta de asta. Oare exista un baiat care sa nu vrea asta?
Sunt constienta de absolut tot. Afirmatiile tale sunt conform alor mele. Multumesc pentru compliment.
Ai grija de tine
Doar n-o sa ramai virgina toata viata.dar toate la timpul lor, macar te daruiesti unui barbat care merita si prima data sa fie speciala pentru tine. si sa iti doresti asta, din cate vad esti cu capul pe umeri, nu multe fete de varsta ta gandesc asa.