Spune-i asa, mai pe ascuns ceva de genu: am vazut intr-un film cum el a luat-o si a satutat-o pe nepregatite, mi-a placut foarte mult...chestii de genu
Uita-te cu el la filme de genu' acesta, insa e greu de schimbat un caracter ca al lui ...va dura putin, si sansele-s slabe!
Gandeste-te bine daca vrei sa continui sau nu!
Il lasi si iti gasesti un tip mai cu tupeu.
Nu poti sa schimbi personalitatea cuiva asa pe placul tau.
Intr-o relatie trebuie sa fie si romantism, saruturi si alte chestii, dar daca nu sunt si jocuri din astea mici insulte " vacol, boule " etc, apara monotonia. Eu cu iubitu meu ne intelegem perfect, cand il fac bou ma face vaca, cand vreau sa plec ma opreste cand sunt suparata ma impaca. Nu e nici fatalau, cu mine se poarta dulce dar cu altii nu prea este asa e gen " Nu iti ocnvine du-te ***q". Trebuie sa te apere, sa te protejeze. In cazul tau spune-i frumos, cand sunteti voi 2. si spune-i ca ti-ai dorii sa fie mai plin de viata, mai nebun asa, mai cu simtu umorului, sa te faca sa razi sa te simti cel mai bine in preajma lui. Spune-i ca astfel va aparea monotonia si tu nu vrei asta. Explica-i frumos, dulce, ca nu cumva sa se supere si sa creada ca te-ai plictisit deja de el.
Succes! Funddaa?
Spune-i direct. intr-o relatie trebuie si sa vorbiti despre ce va deranjeaza, ce ati vrea sa faceti etc.