| Dacianna a întrebat:

Intr-o relatie mi-ar placea sa fie si conversatii de genul " proasto, tampito, cretinule, ratato, te iubesc, si eu" sau pur si simplu atunci cand vrea sa ma sarute sa ma ia de gat, sa ma ia prin surprindere si chiar daca la inceput ma opun sa nu ma lase ridicand mainile si sa spun " scuze scuze nu mai fac asta" vreau sa vad ca el chiar isi doreste asta indiferent de ceea ce zic eu, vreau sa nu imi spuna tot ce are de gand sa faca, sa ma surprinda sa nu imi spuna chestii de genul " maine dupa scoala mai ramanem putin" ci atunci direct pe moment sa ma ia de mana si sa nu ma lase sa merg acasa. prietenul meu este foarte dulce si dragastos imi spune "te iubesc" de n mii de ori pe zi si face multe lucru foarte dulci si dragute doar ca eu nu sunt genul asta de persoana, il iubesc foarte mult dar nu pot sa fiu asa, sunt o persoana mai rece, o fire mai salbatica in schimb el nu. mi-as dori foarte mult ca el sa faca lucruri de genul doar ca nu as putea sa ii zic lui astea.

intrebarea mea este, cum l-as putea face sa fie mai cu tupeu sa poata sa ma ia prin surprindere si sa nu se supere la fiecare " te urasc" spus din gluma sau macar "prostule" ci sa continue... :-

6 răspunsuri:
| Heyyy a răspuns:

Spune-i asa, mai pe ascunslaughing ceva de genu: am vazut intr-un film cum el a luat-o si a satutat-o pe nepregatite, mi-a placut foarte mult...chestii de genu

| Shobo91 a răspuns:

Uita-te cu el la filme de genu' acesta, insa e greu de schimbat un caracter ca al lui ...va dura putin, si sansele-s slabe!
Gandeste-te bine daca vrei sa continui sau nu!

| TheRageQuitter a răspuns:

Il lasi si iti gasesti un tip mai cu tupeu.

Nu poti sa schimbi personalitatea cuiva asa pe placul tau.

| Vanessa2828 a răspuns:

Intr-o relatie trebuie sa fie si romantism, saruturi si alte chestii, dar daca nu sunt si jocuri din astea mici insulte " vacol, boule " etc, apara monotonia. Eu cu iubitu meu ne intelegem perfect, cand il fac bou ma face vaca, cand vreau sa plec ma opreste cand sunt suparata ma impaca. Nu e nici fatalau, cu mine se poarta dulce dar cu altii nu prea este asa e gen " Nu iti ocnvine du-te ***q". Trebuie sa te apere, sa te protejeze. In cazul tau spune-i frumos, cand sunteti voi 2. si spune-i ca ti-ai dorii sa fie mai plin de viata, mai nebun asa, mai cu simtu umorului, sa te faca sa razi sa te simti cel mai bine in preajma lui. Spune-i ca astfel va aparea monotonia si tu nu vrei asta. Explica-i frumos, dulce, ca nu cumva sa se supere si sa creada ca te-ai plictisit deja de el.

Succes! Funddaa?batting eyelashes

| Vyking a răspuns:

O sa ramana un fatalau.

| Antina a răspuns:

Spune-i direct. intr-o relatie trebuie si sa vorbiti despre ce va deranjeaza, ce ati vrea sa faceti etc.