Buna.Nu putem sti ce sanse sunt sa iei peste 8 si 7. Ar fi trebuit sa inveti pana acum.In timpul ramas fa-ti un program de invatat si tine-te de el.Succes.
Bună! Dacă zici că ai luat 6.50 atunci s-ar putea să iei 4.50 la mate, ai grijă!
Te poți uita pe subiecte care se pot da la bac și le poți rezolva.
Ce vreau să spun este să nu te grăbești. Dacă te grăbești sau ai emoții atunci vei greșii. Emoțiile nu te ajută cu nimic, dar nimeni nu zice că nu putem avea. Doar suntem oameni nu? Concentrează-te! Eu sper să-l iei!
Spor!
Intai afla programa materiei. La mate si la romana.
Adica ce cunostite se doresc de la tine.
Nu e lunga treaba. Dai un google search si vezi ce se cere. Sau te uiti pur si simplu la subiecte de evaluare.
Pe urma incearca sa acumulezi cat mai multe din acele cunostinte.
Iti zic eu ca la mate nu e chiar asa mult de invatat.
Sunt niste formule si niste baze teoretice, da, dar dupa ce le retii, te poti juca cu ele cum vrei.
Cel mai probabil nu o sa poti invata toata baza pana la evaluare, dar incepe cu ce iti este deja mai familiar, ca sa iti asiguri niste puncte.
Si pe urma, daca ai timp, avanseaza si baga-te pe partea a 3-a.
Iar la romana, cel mai bun sfat din punctul meu de vedere ar fi sa te uiti la cum scriu si cum se exprima altii.
Dupa ce prinzi spirul o sa poti baga din top si o sa iti adaugi cateva puncte.
Daca inveti 7 ore pe consistent, poti sa progresezi mult in 10 zile.
Dar 7 ore de invatat consistent, nu stat pe telefon sau altele
Să lucrezi mai multe teste de antrenamente ( 2 pe zi spre ex) la romana, după ziua următoare la mate.
La mate poți lua 7 lejer ( dacă faci subiectul 1 și subiectul 2, corect) încearcă să lucrezi acolo mai mult și expresiile de la subiectul 3, sau prima problema.
La romana, sa ai grija c-un te exprimi, sa ai lecturi cu teme care sa se potrivească la asociere, la compunerea care ți se da.
La gramatica.
Cu cât rezolvi mai mult, cu atât îți prinde mai bine.
TeSeduceMirunaDulce întreabă: