| Iziii:x a întrebat:

Intrb. pentru baietii:
Preferati o fata cu tocuri rujata toata si tate imenselaughing
Sau o fata in conversi:] imbracat frumos doar cu gloss gata si zambet dragalas?
Intrb pentru fete:
Preferati un baiat gen smecheru' cu tricou dala strans pe ellaughing
sau un baiat dragut cu fata senina si hanine normalelove struck
cam ciudata intrebarelaughing cien da cel mai frumos raspuns fundita

Răspuns Câştigător
| αℓγήα ツ a răspuns:

Păiii

daca e dăla smecheru e şi narcisistlaughingtoţi sunt aşa.
+ ca tircou mulat, daca e şi rozlaughing) e cocalar sau gaylaughing
dacă e unu dragut; x e OKlaughing
şiii km cu faţa senină, săă naibă bretonun ochiii?[glm]
şiii ca haine normale. s nu se imbrce ca un clowwn no talking
păăii un baiat trebuie sa:
-fie dragutZellove struck
-sa se imbrace cat de cat normalhappy
-săă nu fie narcisissst x-x
adică sa fie un TIP NORMALlove struck

13 răspunsuri:
| BAIATUL110 a răspuns:

Bineinteles ca prefer un baiat dragalas cu fata senina si haine normale de cat acel gen de baiat " cocalar "... nu zic ca daca are tricou stramt, pe corp e cocalarlaughing dar nah...prefer baietii simpatici si cu personalitate big grin decat pe cei "macho man" si cam pampalaihee heebig grin

parerea mea happy

| Bebelushaaː a răspuns:

Normal ca genul de baiat dragut cu fata senina love struck Care te face sa rosesti cand se uita la tine cu o privire de ingeras day dreaming
Si daca as fi baiat as prefera o fata imbracata frumos, nici prea vulgara nici prea cuminte si care sa fie cat mai naturala big grin
Parerea mea happy

| Xonia a răspuns:

Eu las prefera pe al 2-lea.
CHiar zilele trecute la tara am cunoscut un baiat de genu(ex 2)si ahhhee heesi acum ma gandeam la el. Tias povestii mai multe da` nu in publiclaughing
Din partea mea poate sa fie si smecher, nu exagerat.Adica seara la disco, ceva, ziua la footbal cu baietii.
Baiatu perfect.
Hai ca mai facut sa visez cu ochii deschisilaughing

| Iziii:x explică:

Haine* scuzeeee

| Contrast a răspuns:

Acu' imbrace-se cu ce-o vrea cat timp e decent, in limita bunului simt si aspect cat de cat normal..., dar cel mai mult admir ce se afla dincolo de aparente, pentru ca problema e ca nu totdeauna o fata dragalasa ascunde un suflet minunat, fragil si curat!
Iar la prima intrebare... multe fete purtam tocuri... dar nu generaliza, nu toate sunt "cu sani mari si rujate toate"! big grin

| Ada... a răspuns:

Bună! Păi eu prefer al doilea gen de băiat, dar să nu fie timid, nu ştiu de ce, dar nu pot să îmi imaginez un băiat timid.
Poate pentru că eu, fiind puţin cam timidă aş avea nevoie de cineva care să fie puţin cam îndrăzneţ, nu exagerat, că nici aşa nu-i bine. big grin

| paramore a răspuns:

waiting adica dk eu am tatele mari si port tocuri ai vreo problema?

| wastingmytime a răspuns:

Sunt fata si prefer a 2a varianta

| Libelle a răspuns:

Tricou strans pe eel?! DoAmNe iarta-ma...sa mai fie si maieu din-ala si sa aiba ``muschi`` si o pereche de ochelari de cocalari... iaax.
Doamne fereste...
aleg baiatul ala simplu, dragut cu tricou si blugi:X si fata seninalove struck

| Razvan a răspuns:

Prefer un tip cu aspect fizic placut, civilizat, cu cei 7 ani de acasa, suficient de matur dar si copilaros in acelasi timp, amuzant si mai ales punctuallaughing

| divinuu a răspuns:

Ma, eu prefer un baiat smecher(nu neaparat cu tricou strans pe el) pentru ca asa m-am obisnuit cu genul asta. Daca as fi baiat normal as alege prima varianta, adica cine n-ar vrea o bunaciune langa el si sa se mandreasca cu ea? Ce, fetele ca ea nu pot iubi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata in conversilaughing) vreau o prietena nu o fufa p tocuribig grin

| paramore a răspuns:

Ce conceptii tampite, ca fetele cu tocuri sunt fufestraight face
cati inculti pe lumea asta