| gordeyclub a întrebat:

Intrbarea mea e este o colega la mine in clasa imi place de ea si nu stiu cum sa-i spun dar cunosc bine psihologia dar ea se comporta la fel cu cei care ii plac si cu prietenii si nu pot vedea sa stiu ii place ea de mine ori nu dar ea e clasa 7-a ear este unul din clasa 9-a cel mai puternic din scoala se agata de ea ea parcal ignora cand se apropie si altii cum sa fac sa-i spun ce simt?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, daca tu crezi ca ai sanse la ea, nu ai de ce sa nu incerci si trebuie clar sa ii spui ca o placi.happy Incearca cea mai romantica metoda si scrie-i un biletel [ai grija la greselile gramaticale]. Daca pe acel tip puternic il refuza, inseamna ca nu e genul ei si ca ea asteapta ceva mai fragil, mai romantic.Aici iti faci aparitia tu.big grin Mult succes!

| gordeyclub explică (pentru anonim_4396):

Pai nu stiu dar cand vorbesc cu alti prieteni si ea e alaturi ea incearca sa intre in contact sa vorbeasca cu mine sa sa se joacae cum socoti sanse sunt

| anonim_4396 a răspuns (pentru gordeyclub):

Curaj! happy Doar atat iti trebuie.Cand va fi a ta, sa nu-i mai dai drumul!happy Sper sa-ti iasa.

3 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Intai relationeaza cu ea si cand simti ca sunteti destul de apropiati incearca sa-i spui sentimentele tale.