| AndreiGabi a întrebat:

Intre prieteni adevarati se accepta secretele? Cea mai buna prietena imi spune azi ca este ceva ce nu imi poate spune.Nu stiu ce sa fac.Sunt sigur ca este ceva de rau(ceva in legatura cu prietenul ei) si nu imi spune pentru a nu ma supara pe ea.Ma gandesc...am si baut putin sa mai inceteze gadurile astea(degeaba). Ceva in mine urla de nervi si totusi nu i-am reprosat nimic.Astept un sfat daca se poate si o sa dau si funda.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| yhsay a răspuns:

Hey, chill. Daca ti-a zis ca este ceva ce nu-ti poate spune inseamna ca vrea, dar are anumite retineri. Nu ajuti situatia daca stai nervos si te framanti ce-ar putea fi; mai bine te linistesti si astepti pana cand va fi ea pregatita sa-ti spuna. Si sa incerci sa nu te schimbi pe moment fata de ea, cel mai probabil e doar nesigura si nu doreste sa te alarmeze (desi deja a facut-o).

Si ca sa-ti raspund la intrebare : uneori, sunt anumite lucruri pe care nu i le poti spune nici macar celui mai bun prieten - din varii motive (rusine, teama ca acel prieten drag isi va schimba parerea, regret, suparare, frustrare etc); dar in cele din urma, cu timpul, se rezolva totul happy Te rog, iart-o, cu totii mai scapam gesturi de genul dar nu pentru ca vrem sa ne ascundem, ci pentru ca suntem oameni si uneori, gresim fata de cei dragi.

2 răspunsuri:
| cineva1992 a răspuns:

Siner las-o asa treaba fi indiferent!

| cupcake02 a răspuns:

Sunt unele lucruri pe care nu prea iti vine sa le spui nimanui. Putine, ce-i drept, dar eu cred ca tot sunt. Daca tot crezi ca e ceva de rau, arata-te disponibil si demonstreaza-i ca se poate baza pe tine si ca poate avea incredere in tine. Daca ea considera ca ar ajuta cu ceva sa afli si tu, sigur iti va spune in cele din urma, pana la urma toti avem nevoie sa ne descarcam. Fi-i alaturi, nu cred ca trece printr-o perioada usoara!