| AnemonaP a întrebat:

Intrebare adresata baietilor : Voua v-ar placea o fata care este vesela mereu, zambareata, rade mereu, este amuzanta, glumeata, haioasa, nu injura, nu vorbeste urat, isi cere scuze mereu cand greseste, nu raneste pe nimeni, nu face pe nimeni sa se simta prost, iubeste pe tota lumea, este prea amabila cu oricine, nu este suparacioasa deloc, si foarte placuta, indrazneata, si ...asta sunt eu si vorbesc serios, ce credeti? Funda+vot
P. S. Fara raspunsuri stupide si sa nu spuneti cv urat sau sa nu ma credeti fiindca nu aveti de ce

4 răspunsuri:
| PuLs a răspuns:

Rar vezi fete ca tine sad pacat ca mai nou vezi doar fete care injura se bat si alte chestii. Raspun la intrebarea ta: Da imi place!

| adelaadelaadela a răspuns:

Eu cred ca da, eu asa ma port mereu si la unii mergewinking
succes!

| Neinteresantul a răspuns:

Ehe, daca ar fi sa ne prezentam doar partile bune, ar fi plin TPU de laudarosi. Si n-o lua ca pe o rautate... e doar un adevar. Omul se schimba pe zi ce trece.

Mie unul nu mi-ar placea una asa.

| buburuza23 a răspuns:

Pai...desi sunt fata iti pot raspunde...de obicei baietilor nu le plac obligatoriu fetele cuminti, deseori se intampla contrariul(am patit-o si eustraight face)deci incearca sa nu mai fii atat de,, perfecta'' pentru ca o sa ai surpriza neplacuta ca baietilor in general nu le plac tipul asta de fete big grin
succes in continuare la baietiwinking

funda?happy