anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare adresata baietilor : Voua v-ar placea o fata care este vesela mereu, zambareata, rade mereu, este amuzanta, glumeata, haioasa, nu injura, nu vorbeste urat, isi cere scuze mereu cand greseste, nu raneste pe nimeni, nu face pe nimeni sa se simta prost, iubeste pe tota lumea, este prea amabila cu oricine, ,,nu este suparacioasa deloc, si foarte placuta,ce credeti? Funda+vot
P. S. Fara raspunsuri stupide

3 răspunsuri:
| drhotzu a răspuns:

Ma tu acum te descrii singura? sau o drescrii pe prietena mea, numai ca ea nu e vesela mereu, injura, vorbeste urat, nu isi cere scuze ever! raneste multe persoane, face mai pe toata lumea sa se simta prost, ma iubeste doar pe mine si pe ea, este ranchiunoasa, dar este placuta.
si nu glumesc! chiar asa este... persoana pe care o descrii tu este prea perfecta ca sa spun asa... mie imi plac femeile mai "focoase" big grin si foarte salbatice in general.
dar sunt sigur sa se gaseste cineva si pentru cea pe care o descrii tu.

| AlwaysInloved a răspuns:

Eu cred ca este fata visurilor orcarui baiat nu?

| andreiandrei1 a răspuns:

Depinde.Nu stiu ce persoana ai descris (ori pe tine insati,ori o prietena,ori pe cine stie cine), dar persoana respectiva ar trebui sa fie putin mai ''rea'', in sensul ca cei care isi cer scuze mereu si care sunt prea amabili si care nu ranesc pe nimeni pot fi catalogati drept ''niste ciudati'' de care ceilalti pot profita.Nu zic ca trebuie sa ajungi o bestie rolling on the floor, dar nici o sfanta nu este indicat.In legatura cu intrebarea ta, cred ca fiecare este placut la un moment dat de cineva si fiecare isi are sansa.