Mara... O scrisoare pierduta...Alice in tara minunilor...calatorie in jurul lumi in 80 de zile ...poezii...ciresarii...etc mergi la biblioteca si intreaba o pe bibliotecara ce tear recomanda pentru varsta ta
Cartea Timpului. Este un roman pentru copiii din toata lumea. In poveste este vorba despre un copil care calatoreste in timp si care are numele Sam. El vrea sa devina stapanul timpului. Cumpara toate volumele. PIATRA SCULPTATA CELE SAPTE MONEDE si CERCUL DE AUR nou aparut. So citesti cu placere. PAAAAAA
Mi-a placut mult sa citesc Cismigiu et Company de Grigore Popescu Bajenaru! O poti citi chiar aici: http://www.scribd.com/doc/123419/Bajenaru-Grigore-Cismigiu-Comp
Am recomandat-o multor persoane si tuturor le-a placut!:)
Pey sunt multe: Heidy, O calatorie spre centrul pamantului, Din lumea celor care nu cuvanta, Tom Sawyer, Capitan la 15 ani etc... macar atat sa citesti
Pai. Aventurile lui Tom Sawyer, Fram Ursul Polar, Legendele Olimpului, Print si Cersetor
Romane psihologice . joce.
Aventurile lui Tom Sawyer Citeste asta daca nu ai citit-o pana acum, e f. frumoasa.
Maria si Ucenicul Vraciului nu le-as recomanda pentru 11 ani.
Ucenicul Vracului este infricosatoare
Buna! Si eu am tot 11 ani.
Eu iti recomand sa citesti Recreatia Mare de Mircea Santimbreanu, crede-ma iti va placea foarte mult.Este foarte amuzanta.
Si iti mai recomand si Print si cersetor de Mark Twain.
:*
Hei:*. Si pe mine ma pasiona cititul la varsta [mentionez ca sunt doar cu 3 ani mai mare] si inca ma pasioneaza foarte tare. M-am uitat in biblioteca si am insemnate pe anumite carti data la care le-am citit. Spre exemplu, la varsta ta am citit "Momente si schite","Legendele olimpului","Fram, ursul polar","Print si cersetor","Cuore, inima de copil","Heidi fetita muntilor","Colt Alb",""Calatoriile lui Gulliver". etc Ti le recomand si tie. Sunt potrivite varstei tale .
spaikizz întreabă: