Mi-as spune, fiecare face ce vrea. Impresie neutra ca sa iti raspund exact la intrebare, intai sa o cunosc apoi imi fac o parere
Buna daca s-ar pune o fata sa zic asa ca fapt de vers mer placea si mie daca pentru ea reprezinta acele tatuaje ceva eu nu sunt in contra eu chiar as apreciao asa cum e ea si cum e felul ei de a gandi
Ai fost parasit de una d-asta, este?
Mama m-as uita la ea, crede-ma uni vor si asa ceva nu doar pitipoance cu curu mare
Frumoasa intrebare, eu daca as vedea o astfel de fata, cu siguranta m-as intreba ce ascunde in interiorul ei. De obicei fetele de acest gen au un trecut intunect, dureros, solitar. Daca as vedea-o relaxata, probabil ca as incepe sa vorbesc cu ea pentru a incerca sa o inteleg. Asta daca ar fi singura acolo; daca ar fi insotita, as uita de ultima parte, pentru ca si-a gasit altii care sa o poata face sa se simta bine, sa se simta inteleasa. Tu cum ai reactiona daca ai fi fata singura din parc pe care ai descris-o iar eu m-as duce la tine si as incerca sa vorbesc cu tine?
La faza cu trecutul, pot spune ca ai drepate.
Daca ai incerca sa intri in vorba cu mine, as sta de vorba, nu sunt genul care da cu parul, doar ca depinde cu ce subiect deschizi conversatia.
Multumesc ma bucur ca am reusit sa inteleg o farama din ceea ce esti . Spune-mi in parc, ai fi singura, asa-i?
Da, as fi singura.
Presupun ca ai si tu cont pe facebook, ce zici, ne auzim acolo? (Spune-mi doar cum te gasesc )
Nu-s eu aia cu retelele de socializare, dar mai intru din cand in cand pe mess. Lasa-mi in privat id tau si ne auzim acolo.
Pe privat nu merge uite aici : dumapetrisor@yahoo.com
anonim_4396 întreabă:
Liviuanonim întreabă: