Eu am inteles ce vrei sa intrebi. Tot ce ai postat e in regula. Daca ar fi sa se dea fundite si la intrebari ai fi primit cateva desigur. Ai rabdare si cu timpul o sa ai destule fundite daca te straduiesti sa dai raspunsuri bune. Multa bafta!
1. Întrebările nu primesc fundiţă, doar răspunsurile, se poate da o notă întrebării dar nota respectivă nu te afectează cu nimic. 2.Se presupune că pui întrebări când ai o problemă, o nelămurire, caz în care nu contează cât de strălucită e întrebarea.3.Ca să-ţi răspund, nu-s nici mai rele, nici mai bune decât altele, nu le-a raportat nimeni, ai primit răspunsuri destule...nu-i suficient? 4. N-are sens să-ţi faci griji inutile, n-ai cum să pui întrebări care să placă şi să mulţumească pe toată lumea, aici suntem useri de vârste diferite, avem preocupări diferite, ceea ce unuia i se pare interesant, altcuiva i se pare poate plictisitor/banal, dar trebuie să găsim o cale de mijloc...
Draga Madalina, imi pare rau sa-ti spun, dar funditele nu se dau pentru intrebarile postate de utilizatorii TPU, ci pentru raspunsurile pe care le dam la intrebarile celorlalti. In consecinta, daca-ti verifici contul, vei vedea ca din cele 29 de raspunsuri pe care le-ai dat tu, doar 1 a fost premiata cu fundita.