Nu,ci vei ajunge la spital!
Dacă vrei să slăbeşti fă sport. Plimbă-te cu bicicleta sau rolele (în cazul în care ai posibilitate şi ştii,dar nu-i problemă poţi învăţa),mergi pe jos, aleargă dimineaţa şi începe o zi cu abdomene, iar alimentaţia să fie cât de cât sănătoasă.
Baftă!
Slabesti, insa s-ar putea sa slabesti doar pe cantar, fiindca vizibil nu cred ca se poate doar dupa doua saptamani.
Prin infometare slabesti dar degeaba pentru ca nu este sanatos si vei lua in greutate foarte usor la fel cum ai dat jos.O dieta echilibrata si exercitiile fac minuni(renunta la cina.ia doar o gustare decat daca iti e super foame.gustare usoara).
Daca nu mananci deloc morii . Daca vrei sa slabesti mananca regulat si putin, bea multe lichide fara acid si fa mult sport. Sau du`te la sala. Asa te asigur ca slabesti :*. Sau cand ti`e foame poti manca pepene. Bafta:*. Funda?
Dk nu mai mananci 2 saptamani mori sau inebunesti...
Ai auzit ca dk vrei sa slabesti fara mult efort trebuie doar sa mananci multe mese pe zi, iar la fiecare masa mai putina mancare... si sa nu uiti sa f miscare...
Dk respecti ce ti-am scris eu aici timp de (mai mult de o luna dk esti grasa) ar trebui sa scazi in greutate cateva kg... dk respecti ce ti-am scris eu toata viata atunci vei fii mereu in forma mereu ^_^...