Daca ai incercat sa te apropii, cum de ai reusit exact inversul?
Si eu am ractionat asa odata si sincer, chiar daca il placeam, tocmai pentru ca era prietenul meu stiam cum se purta, in general, cu fetele si nu voiam sa mi se intample si mie la fel. Asa ca am preferat sa nu fiu cu el, nu-l placeam chiar atat de tare, dar oricum il cunosteam destul de bine ca sa stiu ce ar fi urmat.
Poate i s-a intamplat ceva asemanator, desi eu sper ca nu
Cum sa o recuceresti Fii mai atent cu ea si la ceea ce i se intampla, fetele apreciaza daca se vad centrul de interes al al baiatului drag
Si nu esti fraier, stii ca nu despre asta este vorba
Vorbeshte deschis cu ea...Marturiseshte`i ce simti si intrab`o daca mai simte aceleashi lucruri pentru tine(dar nu fa asta public)succes cu fetele:*
Spune-i sincer ca o placi si pana acum ai incercat sa te apropii cat mai mult de ea dar nu tea prea mers si poate va intelege si incearca sa fi cat mai dulce
Probabil tu te-ai concentrat doar pe cucerirea ei, uitand de alte fete, in timp ce ea a fost doar putin interesata de tine, alti baietiluandu-i ochii... Personal eu nu va inteleg pe voi: dc sa fi prostul ei daca ea iti spune clar ca nu vrea? Esti mai fraier decat ea?
Fratilor ea stie ca o plac! Si pana acum nu am mai fost cu nimeni! Adica intre timp mai bine spus
Thx pentru raspunsuri! Uitati cum sta treaba! Am experienta cu fetele! Dar... la ea e totul diferit si nu e genul ala de pitzi! Si nu, nu o sa fiu fraierul ei...
anonim_4396 întreabă: