anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare : de ce fumati?

p. s. nu spuneti ca de filtru, asta stim toti tongue

Răspuns Câştigător
| JustMe a răspuns:

Nu fumez, pentru ca nu ai niciun avantaj daca fumezi. Adica, dai multi bani, pierzi timpul fumand, ti se ingalbenesc dintii si degetele, apar mai repede ridurile, poti sa faci cancer sau alte boli de plamani si la un moment dat cand vrei sa te lasi e ft probabil sa te ingrasi. Asa ca mai bine nu ma apuc. Si da, stiu ca intrebai de ce fumam si eu am zis de ce nu fumezlaughing

5 răspunsuri:
| lol1232 a răspuns:

Nu fumez laughing :p :d u nu cred

| Derye a răspuns:

De filtru

| Rebecca a răspuns:

Deci. Nu fumez ca sa ma dau smechera, Nu fumez fiindca sunt sad sau emo sau rahaturi de astea. Puii mei... fumez fiindca m-am apucat din plictiseala, apoi a devnit o obisnuinta. Fumez pentru ca simt nevoia sa imi ocup cate 3 minute tinand in mana o tigara si tragand din ea, pentru ca atunci cand am suferit, una din "prietenele" mele, in loc sa ma consoleze, mi-a pus tigara in gura. vulnerabila, am acceptat'o, iar acum m-am obisnuit cu ea. Si da. puii mei. te ingrasi, te inbolnavesti, Iti ingalbenesti dintii. da te simti OK. In plus cunosc oameni care au stat toata viata fara sa fumeze, sa bea sau sa se drogheze, apoi pe la 20 - 30 de ani au patit ceva (orice se poate intampla, oricand) si au murit. deci. traieste clipa si nu te mai gandi la ingrasare. dinti. bafta. si da, draguta intrebare

Răspuns utilizator avertizat
| rosto a răspuns:

Am fumat pana acum... 3 saptamani, cam asa... Am fumat pentru ca imi placea gestul, imi placea mirosul, imi placea si imi place in continuare tot la tigari. Am renuntat pentru ca nu mai vreau sa mai dau atatia bani pe ceva care totusi nu ma ajuta cu nimic. Daca as avea multi bani si nu are trebui sa-mi calculez "suma", nu m-as lasa de tigari. Nu m-as lasa pentru ca sunt cele mai bune cand ai draci, cand ai emotii, cand bei o cafea, cand esti in club, cand esti dezamagit, cand astepti pe cineva, etc. De multe ori am spus ca nu ma las de tigari pentru ca nu vreau. In mare parte, asa era. Nu am vrut sa ma las pana cand mi-am dat seama la cate am renuntat ca sa am zilnic nenorocitul ala de pachet de tigari. Am deja o perioada de cand nu am fumat, devine mai usor parca. Nu stiu daca voi rezista, sper sa da happy

Întrebări similare