Visele repetitive sunt corelate cu stresul sau problemele nerezolvate din viata reala sau cu o trauma suferita in trecut. Poate nu crezi, dar un film horror poate fi o trauma. Si eu am avut parte adesea, in somn, de "scenariul" pe care tu l-ai descris, mai ales dupa ce am vazut filmul "28 days later". Nu e nimic in neregula cu tine. Incearca sa iti scoti din cap ca visele ar avea o anumita insemnate, pentru ca nu vei face altceva decat sa iti amplifici susceptibilitatea si sa iti inculci singura ca vezi lucruri pe care le-ai visat. Si ca sa nu mai fac atata pe terapeutul, ca tot nu am diploma in psihologie, o termin cu niscaiva sfaturi, care mie mi-au priit: nu te mai uita la filme horror, nu te mai culca tarziu (oboseala e sora buna cu hipersensibilitatea) and think happy thoughts (Peter Pan putea zbura daca gandea frumos, mai tii minte?). Si, eventual, cumpara-ti stelute fosforescente, apotropaice sau poate un dreamcatcher: nu alunga cosmarurile efectiv, dar au un efect pozitiv asupra locatarilor.
PS: Uite si putin bla-bla despre ce inseamna daca visezi zombies, just for fun.
http://dreammoods.com/......ysearch.pl
Pai in mod normal ma culc la ora 5 deci am o noapte lunga . oricum. in legatura cu visele astea. chiar nu stiu ce sa mai fac. mi-e frica sa ies noaptea pe strada. dar oricum mersi pentru sfaturi >
Nu stiu dar chiar nu pot... e aiurea rau. mai ales ca vine scoala acum si invat de la 7 jumatate. Nu stiu ce ma voi face.
Mai deci eu chiar dorm Ma trezesc in pat. Deci, e logic k dorm Doar nu sunt somnambula cred
Si eu m-am uitat la "28 days later" )) si cam la toate filmele cu zombie existente ) dar. nu cred ca asta e un motiv pentru care visez chestiile astea. oricum multumesc foarte mult
Asta am patit si eu. Probabil te.ai speriat foarte tare de ceva anume.si de atunci ai inceput sa visezi fel de fel de bazaconii. Eu am inceput sa am cosmaruri dupa ce mi-a decedat o pers din familie, din pacate si-a dat sufletul in fata ochiilor mei si n-am putut sa fac nimic s-o ajutmai eram si singura cu acea pers in casa). Dar in timp. dupa ce m-am impacat cu mine insumi.cosmarurile au disparut!
Acum ce sa zic, si mie mi se intampla sa visez pe cineva si a doua zi il intalnesc, sa-mi visez parintii care sunt in paradis acum, dar chiar nu imi pot imagina de ce visezi chestii din astea. Poate ar fi bine sa te culci mai devreme si sa bei o cana de lapte caldutz inainte. In cel mai rau caz, poate ar trebui sa mergi la medicul de familie si stie el unde sa te trimita. Poate oboseala ca uite este 2 si tu esti pe TPU.
Tu esti sigura ca visezi? dupa cum spui ca te culci la 5 dimineata... poate nici nu dormi si realitatea t. i se pare un vis.se numeste deja-vu si chiar am gasit un link pe net care este al lui laur http://www.contraboli.ro/deja-vu-ce-este-teorii-si-observatii/
Eu cred totusi ca ar trebiu sa dormi la o ora mai normala cat de cat si sa incerci sa nu te gandesti la o anumita faza dintr-un film pe care l-ai vizeonat si sa te mai rogi seara si asa o sa scapi de visurile astea... craj ca nu se intampla nimic rau te asigur daca incerci sfatul meu