Ramane un sport care necesita forma fizica un joc cu mingia(si injuraturi) care ramane doar pentru baieti
Deci draga mea sa stii ca fotbalul e foarte frumos si mai, kaka, adevaratul kaka joaca acum la real madrid nu la ac milan
Pff ce sa zic
Poii nu sunt eu cu fotbalu. dar nha.nu prea inteleg eu mare lucru
Nu-mi place de nici-o culoare...ugly! Nu stiu ce le-o fi placut baietilor! E un sport urat (cu injuraturi, batai, chestii de-astea)
Mie îmi placea mai demult... şi tineam cu Steaua... în momentul în care au ieşit din UEFA de au pierdut cu Middlesbrough m-am lăsat de fotbal . Aveam niste nervi.Acum dacă stau să mă gândesc nu înţeleg ce mi-a placut la el. Dar asta era acum vreo 4 ani
Sunt fata, si crede-ma ca ador fotbalul:X...este una dintre pasiunile mele, cand eram mica ma uitam cu tata la meciuri dar nu intelegeam nimic, de multe ori adormeam langa el in timp ce ma uitam.si cred ca de atunci imi place asa mult, urmaresc fiecare meci ale echipei favorite dar si a altor echipe.
Normal ca fetelor nu le place fotbalul.
E ca si cum ne-ai intreba pe noi baietii ''Ce parere aveti despre Twilight?''
Ehh...eu una ador fotbalul
Urmaresc fiecare meci, sunt stelista de cand mama m-a facut.
La scoala si pe afara sunt singura fata care joaca fotbal, profu de sport mi-a zis ca daca nu eram fata ma lua in echipa.pacat
Eh.in fine, fotbalul, volei si handball raman preferatele mele
E marpha sa vezi un baiat cum se chinuie sa joace ca Banel Nicolita doar ca sa te uiti tu la el, intr'o fusta mini, si sa fii "super-impresionata".
Fotbal=marpha
Da, ultima data cand am verificat eram fata Mie imi place fotbal-ul :X O iau si eu ca alte fete de pe aici. Forta *
UnAltAnonimCelebru întreabă: