| michelle2221 a întrebat:

Intrebare extrem de urgenta! Daca cazi sa zicem de la patru sau trei metri pe scari cu gresie iti rupi coaste pe toate partile si te-ai lovit la gat cu coltul de la scara incat ca facut rana adanca de cativa centimetri. Mergi la spital primesti calmante etc. (doare asa de tare incat nici nu poti sa te misti sau mananci) In cazul meu intra coastele in plamani si trebuie sa fi operata ce riscuri exista? Stau pe TPU si astept raspunsuri, multumesc si desigur Funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

X_x aoleu de viata mea da cum ai reusit sa cazi asa tare?
Pai daca trebuie sa fii operata, in primul rand trebuie sa stiu la ce vei fi operata.De obicei operatiile nu prea au atatea riscuri,doar sa ai grija dupa aceea sa nu te lovesti in operatie. Oricum eu iti recomand sa mergi la un spital bun, doctori buni si dupa operatie/inainte iti vor spune ei de ce trebuie sa te feresti [mancare, lovituri, etc.].
Oricum ai mai mari riscuri daca nu faci operatia, ca doar nu vorbesc doctorii la nimereala.Singurul lucru neplacut in toata chestia asta e ca dupa ce te trezesti din somn te simti mai ametita [am auzit si eu]..primele minute, iar mai e ceva..trebuie sa ai grija de corpul tau in sensul ca ai mai mari sanse sa te ingrasi mai repede [bineinteles depinde la ce te operezi, nu la toate operatiile].
Oricum trebuie sa stai calma, ca daca iti e frica nu rezolvi nimic.
Insanatosire grabnica:*. Sper sa aud vesti bunewinking. Curaj!

| michelle2221 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult, da nu eu am picat happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru michelle2221):

Aaa ok:* insanatosire grabnica acelei persoane :*.

3 răspunsuri:
| dada7k a răspuns:

Nu prea stiu riscurile, dar iti urez multa sanatate!