Ce piperati suntem, onasis. Nu ma intereseaza nimic. Doar am vrut sa aflu daca a avut cineva bunavointa de a si citi in acest repaus de trei saptamani.
Am citit din propria initiativa De-a baba oarba de Vlad Musatescu si Crima si pedeapsa de Fiodor Dostoevsk.
Normal ca am citit, nici nu se pune problema, nu stiu cine nu citeste in vacante, probabil un soi de manelist.Am reusit sa citesc 4 carti vacanta asta.Tu ai citit? Daca da, cate carti?
In vacanta asta n-am prea citit fiindca am fost obosita si am fost acaparata de alte treburi. De citit, citesc. Ba chiar tot ce-mi pica in mana. Si ca sa-ti zic cate carti am citit, nu stiu cu exactitate. In jur de 12 carti, fara sa pun si numarul volumelor.
Nu stiu de ce ai pus semnul " : ))" ti se pare ceva de ras ca uni oameni citesc sau ce?
Da am citit in vacanta.
In prezent nu stiai ca e o rusine sa citesti? Na, generatia iphone...
Nu. Doar ca in vremurile noastre rar se mai gasesc persoane care mai citesc.
Am avut de citit pentru scoala Toate panzele sus...dar am luat rezumatul L-am citit si pe ala Incepusem sa citesc o carte, dar pentru mine, de placere
Am citit destul de mult. Cam de jumatate de an am devenit cam obsedat de astronomie si "mananc" carte dupa carte. M-am apucat si de thrillerele lui Dean R. Koontz ca pauza intre ele.
Nu mai sunt la şcoală de 3 ani, dar în ăştia 3 săptămâni am citit două almanahuri din anii '70, plus cartea "Mizerabilii" de Victor Hugo.
Aş fi citit mai mult, dar am fost prea ocupat să stau seara pe afară până la 3 dimineaţa şi toată ziua pe TPU dând răspunsuri nefolositoare.
Dacă se pune toate conversațiile de pe mess, poți să-mi faci o diplomă? Te rog!
Eu am citit Ciresari de Constantin Chirita ti-o recomand nu e una plictisitoare si chiar are si prosti.:*
C-C-Cum ai reusit? E foarte lunga. o.o
E lung dare tare faina si e de varsta noastra iti capteaza atentia mie mi-a placut vol II dar si volumul I este tare frumos. :* Si nu mo mor eu cu cititul dar asta chiar e o carte de nota 10. Nu-mi place sa citesc dar asta am citit-o din placere! te pup
Respect! Eu am avut o stare de lene adanca vacanta asta si n-am apucat sa citesc mai deloc. Doar jumatate din "Ciocoii vechi si noi" de Nicolae Filimon.
Si aia ii faina pupici:*
Sa stii ca mai sunt unii care mai citesc, da am citit vacanta asta.Nu neaparat ca aveam pentru scoala, am citit din placere si pentru a-mi imbunatati vocabularul
anonim_4396 întreabă: