| Ambassaderåd a întrebat:

Intrebare intrebatoare... de ce te-ai inscris pe www.TPU.ro? Din motivul sa faci colectie de fundite sau sa ajuti lumea?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

M-am inscris pe TPU din plictiseala sincer.tot ma ducea cate o cautare pe google aici si m-am decis sa-mi fac si eu cont, prin martie.la inceput ii vedeam pe aia de au 1-2-3-400fundite si vroiam si eu sa fac atatea.si mi se parea imposibil.nu primeam decat o fundita la 1-2 saptamanicrying
si m-am lasat de alergat dupa fundite dupa vreo 2 luni.si am inceput sa devin dependenta. daca nu intru o zi pe TPU simt ca n-am facut ceva. dar acum vin funditele de la sine, nu le cer eu sau alea, sa ma zbat pentru o fundita.imi dai bine nu-mi dai la fel.

6 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Sincer, am facut'o de plictiseala. Nu imi pasa de fundite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar sa ajut. Ma bucur, cand dau un raspuns bun si cineva va tine cont de el.

| fluturas a răspuns:

Pentru ca imi place love struck da, sa ajut lumea
nu colectie de fundite oh go on nu ma ajuta cu nimic straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din motivul de a ajuta lumea, funditele sunt doar o rasplata din partea celui care l-ai ajutat. Din pacate multi sunt aici pentru funditele astea dar acestia nu au nicio sansa sa ajunga vreodata experti TPU.

| Razvan a răspuns:

Bineinteles ca pentru funde.Eu sunt aici numai pentru ele si pentru a face misto de cei care intrec orice limite in a fi romanlaughing
La 1000 de funde fac cinste cu niste praz si palinca.Hai ca stiu ca va placsmug

| Ambassaderåd explică:

Onutzu @ da si mie palinca ca mi-e dor de ea laughing