| jamesbond531 a întrebat:

Intrebare: la ce varsata ar trebui sa incep sa am o prietena. adica sa fiu cu ea. adica de exemplu sa ne vada prietenii ca suntem impreuna?

Răspuns Câştigător
| WeLoveIceCream a răspuns:

Ai o gandire asemanatoare cu a mea. Okay poti avea de acum prietena, nu te opreste nimic, dar pentru cei din jur sau chiar si pentru tine, ar fi ciudat sa vezi doi copii de 7 ani sarutandu'se, nu?(nu ca tu ai 7 ani, nu? sper...) Cel mai normal, adica sa te vada si prietenii, ar fi la 14 ani. pana la 14 ani, adultilor li se pare ca toti sunt copii. Iar de la 14 in sus, adolescenti sau tineri. Poti avea si de la 11-12 ani, dar ar fi ciudat ca atunci cand te duci in parc cu prietena sa vezi numai oameni care se uita ciudat la tine si te arata cu degetul. Consider ca orice om cu mintea intreaga s'ar simti destul de jenant. Asa ca indicat e pe la 14-15 ani. Sper ca te'am ajutat.Bye...

3 răspunsuri:
| Cristi_1137 a răspuns:

Frate, si eu am asteptat o gramada de timp sa am una happy, dar trebuie sa fii matur, adica chiar sa va iubiti si sa nu fiti impreuna doar ca sa va vada lumea. De la 15 ani cel putin, depinde cat de matur esti! Oricum vezi ca fetele se maturizeaza mai repede. Trebuie sa fii mereu pe faza si foarte calm. Succes

| BlossomInWind a răspuns:

Poti sa incepi la orice varsta. Dar tu vrei o prietena doar ca sa va vada altii? Orice varsta ai avea, chiar incepand de la 11, 12 ani cred ca e ok sa ai o prietena, si crede-ma, prietenii chiar vor fi invidiosi daca tu ai avea pe cineva si ei nu, in niciun caz nu ar fi ceva raulaughing Funda?big grin

| Roberta a răspuns:

14 -15 ani