In mare nu.
Dar cand m-am zgariat pe limba in piercingul uneia, n-am mai fost asa zambaret.
Atata timp cat n-are tatuat numele unui ex, e-nregula. In limba NU-mi place sa aiba piercing, dar in buric, sau pe nas o pietricica ceva merge, dar prin alte parti nu-mi place sa vad piercing.
Am avut o iubita care avea si tatuaj si piercing in limba, pana la urma nu conteaza daca are tatuaj, daca are cercel in limba si tot asa, important e sa fie de treaba sa poti avea o discutie normala cu ea si sa nu fie prea nebuna
Cu sau fara tatuaj, pierce, nu e aceeasi persoana? Parerea mea este ca exista o perioada in viata cand vrei sa demonstrezi lumii ceva(desi lumea nu vrea sa te bage in seama), si iti pictezi corpul dupa personalitate, sau iti pui un accesoriu mai indraznet. Eu am pierce in limba, si nu am avut probleme cu persoanele din jur, atata timp cat nu mi s-a schimbat comportamentul
Raspunsul meu ar fi ca tauajele si piercing-urile ar fi cam ultimul lucru care ma fac sa-mi placa sau nu o fata, conteaza cu totul altceva...
Tatuaj depinde de care si unde daca mijlociu sau mic si pe un loc normal nu ca pe Pu! Dar cercel pe limba nu trebuie deorace nu lu toti le place! mai ales cind te saruti! ppaaaaa sper sati ajute! sper la o fundita
Prin intamplare persoana draga mie are si pierce in limba si tatuaj, dar nu ma deranjeaza cu absolut nimic, si nu a schimbat-o pe ea ca persoana. Daca iti place de cineva cu adevarat iti place asa cum este, chiar daca are aceste mici " modificari "
anonim_4396 întreabă:
anamariamj întreabă:
Geo2969686 întreabă: