Te'aş ajuta cu o părere, dar la mine nu apar. Cică au fost şterse de pe site.
Succes!
Pacat ca nu pot sa le vad... eram curioasa, oricum dupa mine cel mai imp e cu se poarta o persoana chiar daca s nu arata foarte bine daca stie sa se poarte, sa vb frum se poate face f placuta.CRed ca pentru asta trebuie sa fie inteligenta.
Primul este cel mai dragut.nu conteaza atat de mult cum arata.conteaza sufletul Si cum gandeste.
Este aceeashi persoana! si clar ca conteaza infatisharea ca noi nu putem vedea sufletul persoanei imediat ce o vedem mai intai ne uitam la stectul fizic si apoi cunoashtem persoana deci ambele conteaza extrem de mult!
Primul logic)) pooii mie imi place ca el e cel mai frumos dintre cei trei si pentru mine daa... conteaza si infatiseara dar pentru altii... ::*sper ca team putut ajuta fundita?::X:X
Acum sa nu fim asa de ipocriti si sa spunem ca "sufletul conteaza cel mai mult"ca stim cu toti ca... nu, nu-i asa? Eu cred ca in primul rand conteaza inteligenta si frumusetea dupa acea celelalte care te fac si mai bun/buna in toate sensurile.Cred ca cel mai dragut este 1, 3, 2 daca ar fi sa ii iau dupa ''dragutime", dar inteligenta ...aici hotarasti tu! paa
anonim_4396 întreabă: