Parerea mea este sa porti sutien doar daca ai sanii mari si grei sau cand faci sport si se misca dureros.Altfel,nu vad de ce a-i purta! In cele mai rele cazuri sa porti bustiera.Sanii tineri sunt gratiosi si placut la privit de catre oricine(nu mai zic ca este mai sexi!). Cand o sa vezi ca nu mai sunt fermi si se lasa atunci poti purta.Nu va grabiti atat de repede sa treceti peste adolescxenta si sa fiti deja femei.Este timp destul pentru asta! Purtatul sutienului face ca muschii de sustinere ai sanilor sa se relaxeze, nemai avand functia initiala.Lasa-ti mugurii sanilor sa se vada! Acest lucru intarata grozav baietii.Sau poate nu vreti asta!
Daca ai sanii mici mai bine ii lasi in pace, poarta o bustiera. Daca ii ai mai marisori ar fi bine sa porti sutien dar nu cu push-up sau alte chestii. Daca ti se lasa, ti se lasa din cauza ca sunt mari si grei ...nu din cauza sutienului.Eu port de pe la 12 ani jumate-13
Da, dar cred ca e valabil in cazul sutienelor push-up.
eu la 12 ani am inceput sa port bustiere si de la 13 am inceput sa port si sutiene, dar nu cu push-up.
Daca ai sani mari trebuie sa porti sutien si nu conteza varsta.mai exista si bustiera dar depinde ce alegi
Geo2969686 întreabă: