Sincer eu ma uit mai mult dupa suflet si putin dupa cumarata dar trebuie sa ma faca fericita...baietii ar putea fi cu fete putin grasute si frumoase mai ales daca au suflet bun(parerea mea)
Ptr. mine conteaza numai mentalitatea, restul poate fi cat de cat ajustat daca e necesar.
Eu cred ca o fata degeaba arata ca o diva cand ea nu stie sa se comporte si il vorbeste pe la spate. Trebuie sa fii de treaba dar sa arati cat de cat bine.
Degeaba fata arata ca o diva daca se comporta neadecvat. Dar in relatii trebuie sa arati cat de cat bine...
Acelas lucru l-am intrebat si eu pe un amic de-al meu aseara si mi-a raspuns ca el mai intai (si cred ca are dreptate) se "indragosteste" de corp pentru ca asta e primul lucru pe care il vezi ( acu depinde si de preferinte, si fetele mai plinute sunt frumoase) si apoi ajunge sa se indragosteasca si de caracter. Eu una cred ca are dreptate dar depinde de la caz la caz mai ales daca fata ti-a fost prietena inainte
Salutare!
Pentru mine conteaza daca respectiva fata e( hai nu frumoasa), da' draguta... iar apoi conteaza cum gandeshte, cum se comporta... poate sa fie o frumusete rara, da' daca e vai de steaua ei, si scoate idiotzenii pe minut fara numar, cade...nu stiu de ce asa de multa lume pune accent pe cum arata respectivul/a? Si asta e important la un moment dat, da' nu conteaza mai mult ce suflet are?
TraficantaDeFunde întreabă:
nyckol6 întreabă: