Ar fi bine sa incepi sa slabesti, DOAR oleaca deocamdata (oleaca=unpic), si sa vezi daca devine din ce in ce mai "receptiva", daca merge, mai baga oleaca de sala, si de vocabular... toti tinerii vorbesc la fel in ziua de azi, la bal, ar trebui sa o inviti, daca mi-ai descris-o corect, dar s-ar putea sa ti-o "traga" (sa te pacaleasca) si sa te tina numa asa, exact ca si pe cealalalt baiat cu care sta...ai grija ce faci cu ea si poarta in totdeauna prezervative cind vine vorba de, stii tu, nu, glumesc, seris acum, trebuie sa vada ca si tie iti place de ea, incepe cu pasi mititei, invit-o la bal si dupa eventual la un suc, sper sa mearga relatia intre voi, sa-mi dai informatii daca a mers , sunt foarte curios!
Cand am citit partea cu,, prezervativu' ", am scapat mouse-u din mana . Totusi, nu stiu cum sa iau acel :,, Daca ma inviti tu, merg"...
Asta inseamna ca e posibil, mai mult ca sigur, dupa mine ca ii place de tine, asa cum esti, de slabit... cum am zis mai sus, in plus, sunt fete si fete, eu zic ca (cacofonie) ar trebui sa ma stai un pic, sa te porti normal si eventual mai incolo, dupa vreo saptamana sa ii spui ce simti/sa o inviti la un film/suc.
Ca fata iti spun ca uneori putem fi foarte ipocrite (asta ramane intre noi). Spunem ca aspectul fizic nu conteaza, insa multe se uita numai la asta. Acum nu spun ca nu ar fi bine sa mai slabesti, ar ajuta nu numai in relatiile cu fetele, dar ti-ar ridica si respectul de sine. De altcel cel mai atragator aspect la un baiat e increderea. De aceea se zice ca fetele se uita numai dupa mitocani, pentru ca acestia de obicei par sa nu fie deranjati de nimic si se comporta ca si cum lumea e a lor. Despre fata asta nu stiu ce sa zic, te cred ca e foarte frumoasa si pare perfecta dar incearca sa descosi putin ambalajul. Daca in eventualitatea in care ai slabi ti-ar acorda excesiv de multa atentie, nu cred ca ar fi ok sa fii cu o persoana care te vrea doar pentru aspect. De asemenea vezi ca acea faza cu,, Daca ma inviti tu, merg" sa nu fie doar asa din joaca, stiind ca o placi. Pentru ca din cate imi zici, cred ca e aproape imposibil sa nu fii observat ca o privesti altfel sau ceva. Fetele de obicei simt acest lucru. La fel si cu faza cu prietenul pe care il tine cand se plictiseste. E o lama cu doua taisuri. Ti-ar fi putut spune asa pentru ca te place si sa nu fii afectat, insa sa stii ca ar putea face la fel si cu tine in eventualitatea unei relatii. Long short story, inainte sa te arunci cu capul inainte pentru fata asta, asigura-te ca nu se joaca cu sentimentele tale. Nu de alta, dar nu ai vrea sa iti rupi gatul.
Bun fi putin atenta. Eu exact asta am specificat. NU AM un fizic de invidiat. Am kilograme in + ( destule ), deci la fizic sunt pe minus in ceea ce priveste relatia mea cu fetele. Stau si ma gandesc, ca daca a vazut ceva la comportamentul meu, daca mai si slabesc... Oare iese ceva?