| adrryana a întrebat:

intrebare Naruto Shippuden:Cine credeti ca este reincarnarea eremitului celor 6 cai. Si de ce, cel.reincarnat va avea rinnegan? cel mai bun raspuns are funda restul raspunsurilor vor avea voturi

Răspuns Câştigător
| Mihail2020 a răspuns:

Eremitul celor 6 cai a putut sa conecteze si sa fie prieten cu bestiile cu cozi cand erau mici.
http://sahabatnarutoindonesia.weebly.com/......354902.jpg

Acesta este Eremitul celor 6 cai cand era tanar.
http://images3.wikia.nocookie.net/......753195.jpg

Naruto este reincarnarea Eremitului si este Copilul profetiei.
Naruto are puterea sa intre in Modul Eremit dar n-are Rinnegan asta nu este o problema.
Cand ai puterea lui 10 cozi ai Sharinganul si din sharingan poti evolua sau transforma pana ajungi la Rinnegan.
Acel Eremit celor 6 cai el avea bestia 10 cozi si a putu sa evolueze si sa obtina Rinnegan.

| adrryana explică (pentru Mihail2020):

Bun raspuns la asta ma gandeam si eu oricum este foarte puternic si fara rinnegan, dar daca l-ar obtine.crezi ca l-ar primi din moment ce este reincarnarea lui rikudou sennin? sau l-ar obtine obtinand ADN-ul uchiha pentru ca el este deja ruda de sange cu senju

| Mihail2020 a răspuns (pentru adrryana):

Poti obtine Rinnegan prin doua Metode.
1 Dintr-un clan sau din nastere
2 Prin puterea Bestilor cu Cozi.

Ei bine sunt foarte curioasa sa vad ce se va intampla

| Mihail2020 a răspuns (pentru adrryana):

Eu m-am uitat sa zicem un fel de video full la naruto dupa aceea incepe o noua editie.
Kurama si Naruto au inceput sa lucreze impreuna adica ceva unic Kurama sa ii dea puterea lui Naruto 100%.
Din sigiliu nu putea sa dea putere mai mult de 35-40% chiar daca ea luat sau furat ceakra lui Kurama (Noua cozi).
Naruto trece la un nou Nivel si ajunge sa obtina mai multa putere si trebuie sa lupte cu bestiile.
Kurama si Naruto trebuie sa lupte cu Bestiile [2, 3,4, 5,6, 7]. Desigur ca este greu dar Naruto si Kurama au castigat singuri lupta cu toate bestiile.
Iar Madara (Cel cu masca) este nevoit sa cheme Statuia Gedo sa absoarba puterea bestiilor.
Si Lupta va fi intre Naruto si Madara (Cel cu masca).
Uita-te pe la 6:12:00 pe acolo a ramas cu episoadele lui Naruto.
http://www.youtube.com/watch?v=dSGgWs6d1mE

Citesti manga? daca nu ar trebui sa o faci, actiunea este cu mult inainte mare parte din ce ai zis este adevarat, acela cu masca este nimeni altul decat obito(prietenul lui kakashi de la care are sharinganul)nu va lupta singur cu obito pentru ca itachi se intalneste cu sasuke si impreuna il vor invinge pe kabuto si desfac tehnica edo tensei, dupa ce face asta evident itachi dispare, toate reanimarile dispar mai putin madara care se lupta cu cei 5 kage, sasuke il invie pe orochimaru iar acesta la randul lui invie pe cei 4 hokage pentru ai ajuta in lupta si pentru a raspunde unor intrebari puse de sasuke (ce este satul, ce este un shinobi?) hashirama il face pe sasuke sa renunte la razbunare si merg pe campul de lupta, aici naruto face echipa cu minato si vor lupta impreuna.in acest razboi sasuke nu face altceva decat sa se mire de puterea lui naruto care invatase sa foloseasca chakra.lui kurama impreuna cu modul eremit de altfel singurul care il afecta pe obito.trebuie sa citesti manga neaparat daca nu ai facut-o te va captiva, iar actiunea este cu mult inainte

In fine sunt mai multe detalii, dar te las sa descoper tu, poti citi manga pe site-ul anime.kage.ro,si se citeste de la dreapta la stanga, poti incepe sa citesti manga de la capitolul cu numele kurama sau cel cu nuumele modul bijuu este de la actiunea anime-ului in sine.te asigur ca daca te uiti nu te mai opresti din citit cum am facut eu laughing intr-o zi le termini si vei afla lucruri cu mult inainte cum ar fi ca neji moare sau ca madara isi trezeste rinneganul, daca vrei si alte detalii sunt aici pentru a iti raspundewinking

6 răspunsuri: