| ofatacool a întrebat:

Intrebare numai pentru FETE:e bine sa dormi noapte cu sutien sau fara?

11 răspunsuri:
| stiitudinastea a răspuns:

Fara ca siguranta, pentru ca daca dormi ca el te vei simti incomod si se va murdari si mai repedewinking

| ßέßέ a răspuns:

Cica nu e bine. eu asa stiu :d

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai. daca dormi cu sutienul o sa te deranjezehappy. o bustiera ar fi mai potrivitawinking

| LoLo a răspuns:

Ca sa te simti lejera este bine sa dormi fara sutien, ca sa dormi calumea

eu de exemplu dorm fara

nu este rau sa dormi noaptea cu sutien, dar ti greu sa il dai jos thinking ...mai bine dormi chinuita decat sa dormi binetongue?

| didy_2216 a răspuns:

Doamne...eu spun ca nu...iti dai seama caa te vor durea a 2 zistraight face. vin fine.eu cred ca NU.

| martutza a răspuns:

Fara e mult mai comod.

| yanny`s a răspuns:

Mai bine dormi fara.eu de ex nu pot dormi noaptea cu lenjerie intima pe minetongue. o bluzita mai lunga, un pantalonas ceva comodtongue

| Marii a răspuns:

@livia nici bustiera nu este recomandata. In timpul somnului lasa-ti si tu sani liberi. Sutienul te va si incomoda si nici nu-ti va lasa sanii sa se relaxeze, nu se uita nimeni la tine cand dormi. happy

| pitikaaaa a răspuns:

Fara findca iti opreste cestere sanilor
si e si comodhappy

| Bia:X a răspuns:

Fara...

| ☺Þĺ†ĺ©†☺ a răspuns:

Desigur
fara, pentru ca nu se uita nimeni la sanii tai sau la tine cand dormi, si de ce sa dormi cu sutienul pe tine te incomodeaza si in plus e mai bine sa lasi sanii liberi daca ziua nu, macar noapteahappy asa o sa ai o crestere frumoasa a sanilor si nici nu te vei confrunta cu vreun fel de prblm.Si am auzit de la unele persoane asta nu stiu cat de adv este ca cica din cauza la sutien mai tarziu o sa ai sanii lasati...in orice caz recomandat este farahappybye:*:*