Stiu ca intrebarea nu e pentru mine, dar m-am gandit ca poate o sa-ti foloseasca raspunsul. Chiar daca veti intalni multe fete care, declarativ prefera baietii duri, sa stii de la mine ca se topesc in fata romantismului, e cel mai cool lucru pentru ele. Nu va pierdeti cu firea!
Eu asa ma consider, imi plac lucrurile iesite din rutina, mai putin facute de oameni. Apa, natura, ploaia ...Nu conteaza cat esti de romantic, conteaza ca acel romantism interior sa pipereze fata si sa adore ceea ce faci tu, s-o surprinzi mereu cat mai placut si sa fie si ea o romanciera. Altfel, poti fi tu urmasul lui Eminescu sau Shakespeare ca degeaba.
Da, sunt... Cateva mi-au spus lucrul asta. De timiditate am cam scapat de ceva vreme, dar si romantismul asta nu e chiar bun cand e prea mult.
@missME ai dreptate, ai dreptate... e bine sa fii bad boy din cand in cand si eu stiu cand trebuie sa fiu... dar de obicei sunt mai romantic . Asa e firea mea.
Psihoyounger
Imi plac baietii romantici. In felul acesta imi este mai usor sa ma indragostesc de acel "el" si sa nu il uit niciodata. Momentele lui romantice imi vor fi mereu prezente in minte.
Asta depinde de viziunea fiecaruia... Toti se considera romantici, dar depinde si de viziunea partenerei asupra a ceea ce inseamna romantismul.
Mie nu prea imi plac baieti romantici, pana la urma te plictisesti, fi-ti cu tupeu baieti